ще постигна ли тази цел?

Темата е заключена.
ID

09.03.05
13:03

значи на 19 гoд сам,тренирам някъде от 6-7 месеца,обаче нещо резултатите не са много на лице.В момента сам 185см 73кг,рака 34см.Целта ми е да направа рака някъде около 38-39 “най добрия случеи :)” и да оформа гърди и преса.Дали тая система ще свърши работа
10.20.30.30.20.10 бианабол  паралелно влизам и курзил.По време на цикъла бабана белтъчен протеин + 10 аица на ден + останалите храни риби,оризи,пилета и тнт ?
моля къдежета мнение и ако има нещо да се допълни или някакуф съвет!
мерси предварително !

09.03.05
13:23

НАИ МНОО ДА НАПРАИш 37 рака ама после 6те изпикаеш водата която си задаржал от бионабола и ще останеш с 35 рака

DI

09.03.05
14:06

За втори път ще го пиша това нещо ми заби компа :cry: . Както и да е ще ти дам няколко съвета:

:arrow: 1во - Тези цели които поставяш пред себе си са много лесно постижими без присъствието на стероиди. В случея са на 100% излишни. За 1 година с добра хранителна програма и тренировка ще постигнеш 40см. ръка. Мога да ти дам някакви примерни хранителни и тренировъчни програми, но във форума има доста компетентни лица, които ще ти предпоръчат нещо много по професионално. Така че на първо четене според мен си сбъркал раздела.

:arrow: 2ро - В момента тялото ти се развива най-бързо. След 1-2години може би ще осетиш какво е застой. Затова сега ако се назобиш ще направиш може би някакви мизерни 38санта след което ти гарантирам че ще искаш още. НО! няма да можеш да ги направиш по естествен начин, защото ще изгубиш всякакъв стимул за тренировка след цикъла. А пък ако продължиш е свършено с тебе... с този нищожен опит и неспособноста да разбираш организма си... както и да го потдържаш в кофти моменти, което при медикаментите е задължително.
:arrow: 3то - А ако наистина ти трябва нещо за стимул вземи си креатин, който за твоя тип ( както и моя ) е почти задължителен. В краен случей ако наистина си отчаян си набий 20тина инжекции витамин Б12 в продължение на 1 месец. Ще имаш супер много енергия и издържливост и ще качиш сила. Но според мен в момента трябва да караш на: Добра тренировка, качествено спане, яко тъпчене и може би хранителни добавки ( ако неможеш да си набавяш достатъчно белтъчини или въглехидрати си взимаш съответния протеин на прах или гейнер и тн. за креатина казах вече )

П.П. Не излезна точно като първия път но горе-долу хванах есенцията 8)

AN

09.03.05
14:49

според мене си се орентирал правилно направи си една пирамида с бионабол и хубав протеин с карзил :)
аз пия бионабол от 1 седмица и качих от 39 на 40 рака даже без да пия протеини.това е за 1 седмица само :Д  пред стави си до края на цикъла
резултати са  екстра всичко ти върви на горе само не прекалявай с дозите и сичко ще е наред и след цикъла пий малко цреатин за да си запазиш резултатаи ще станеш с  40 рака 100% сам сигорен
Пишете на кирилица!
Mr_Muskul

_V

10.03.05
11:54

[quote author=“zelkata”]после 6те изпикаеш водата която си задаржал от бионабола

не е задължително!

А за пича с бианабола като гледам тва ще му е първи цикъл и е безмислено да пие такива големи дози.

10.03.05
13:34

аве ще изпикае доста няма начин да запази сичко

AN

10.03.05
15:53

ми то и на мене ми е паржи цикал даже сам по малак от него:)на него требажа да му деиства по добре

10.03.05
17:10

ще деиства добре ама няма да запази раката тя ще падне имал сам аверчета качили са от бионабол от 32 до 29 рака и после кат са го спряли пак са го свалили ае поздрави

_V

10.03.05
17:18

[quote author=“zelkata”]аве ще изпикае доста няма начин да запази сичко

пак ти казвам не е задължително. Има хора където не задържат вода и аз съм един от тях. Правил съм цикли с анаболи и сичко си седи нищо не съм смъкнал :lol:

DI

10.03.05
18:42

[quote author=“AnaAkiN”]според мене си се орентирал правилно направи си една пирамида с бионабол и хубав протеин с карзил :)
аз пия бионабол от 1 седмица и качих от 39 на 40 рака даже без да пия протеини.това е за 1 седмица само :Д  пред стави си до края на цикъла
резултати са  екстра всичко ти върви на горе само не прекалявай с дозите и сичко ще е наред и след цикъла пий малко цреатин за да си запазиш резултатаи ще станеш с  40 рака 100% сам сигорен
Пишете на кирилица!
Mr_Muskul

Добре бе хора. Как може да поствате такива глупости. Анакин коментира за бионабола все едно е някаква просперираща хранителна добавка. Този човек не заслужава да се натрови зареди такива некомпетентни постове :!: Моля админите да се намесят ако сметнат за правилно.

AC

10.03.05
19:56

[quote author=“zelkata”]ще деиства добре ама няма да запази раката тя ще падне имал сам аверчета качили са от бионабол от 32 до 29 рака и после кат са го спряли пак са го свалили ае поздрави

Твоите “аверчета” са почнали точно навреме... (Поне се надявам, че объркването е от 32 до 39, не от 22 до 29)  :lol:

10.03.05
22:26

от 32 до 39 е брато

AC

10.03.05
22:52

Ок, готин  :wink:

11.03.05
03:39

Виж кво Бионабола би ти свършил работа но преди да зимаш каквито и да е стероиди замисли се как за 6-7 месеца не си постигнал нищо, начи не тренираш правилно и/или не се храниш правилно, с стероиди и некачествена тренировка и/или хранене не само че нямя да постигнеш нищо ами само ще се увредиш а колкото и малко да качиш ще го загубиш за няколко седмици!!!:):)кво му е смешното и аз нз!!!а да  - бианабол

11.03.05
13:14

acrimonious един приятел от моя клас някав адски сух ми вика аве почвам хапа по добре прост и як от колкото само прост :)

11.03.05
13:41

[quote author=“zelkata”]acrimonious един приятел от моя клас някав адски сух ми вика аве почвам хапа по добре прост и як от колкото само прост :)

Продължавай с мненията ти. Супер полезни са за форума. А от кой клас сте с твоя приятел -6 или 7-ми?

11.03.05
14:30

[quote author=“zelkata”]acrimonious един приятел от моя клас някав адски сух ми вика аве почвам хапа по добре прост и як от колкото само прост :)

Еми таи де закво да се бласкаш 2-3 години за 45 рака,като може и за 2-3 месеца по лесния начин,няма да си като другите глупаци де:)

DI

11.03.05
14:43

[quote author=”^Rokera^”][quote author=“zelkata”]acrimonious един приятел от моя клас някав адски сух ми вика аве почвам хапа по добре прост и як от колкото само прост :)

Еми таи де закво да се бласкаш 2-3 години за 45 рака,като може и за 2-3 месеца по лесния начин,няма да си като другите глупаци де:)

Добре блъскайте се за 2месеца, след това като легенете в болница с хиляди оплаквания ще дойда малко да ви се посмея. След като излезнете обаче незнам кой ще е по-здрав :wink: , ако излезете де.

11.03.05
14:53

дичо тоз приятел каза само на шегичка

11.03.05
19:57

Зобете
и се тровете
и мрете!!!

Така ще останат повече жени за мен, ако за секи съсипан черен дроб или умрял спортис получавах по левчеее:):):)!!!

30.03.05
18:38

аз ка4их раката от 33см на 40 см за 1 год без хап сас креатин и амино . иняма смисал да взима химия тжа е простотия . 80%от тея дето взимат химия са някви лапета които искат барзо да вдигнат раката .

30.03.05
21:28

Абе не разбират ли тия хора, че химията е за след 5-10 г. Тогава ефекта ще е огромен за разлика от сега! Сега ще са просто смешни, ама айде да не коментирам, че всеки ден пиша по подобни теми!

BB

17.04.05
19:35

[quote author=“DichoN5”]За втори път ще го пиша това нещо ми заби компа :cry: . Както и да е ще ти дам няколко съвета:

:arrow: 1во - Тези цели които поставяш пред себе си са много лесно постижими без присъствието на стероиди. В случея са на 100% излишни. За 1 година с добра хранителна програма и тренировка ще постигнеш 40см. ръка. Мога да ти дам някакви примерни хранителни и тренировъчни програми, но във форума има доста компетентни лица, които ще ти предпоръчат нещо много по професионално. Така че на първо четене според мен си сбъркал раздела.

айде дай на мен на ЛС ;) и ще го спазвам както си му е реда да видя дали ще има ефект  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1