16.02.10
15:54
Здравейте, почнах да тренирам от 3 седмици и не съм на ясно с хранителните добавки или по точно кога е най-подходяштото време за тяхното започване рано ли ми е още да почвам с креатин и протеин защото искам да зема нещо висок сам 178 някаде и тежа 65кг мн ще сам благодарен ако ми дадете някои препоръки благодаря предварително
16.02.10
16:08
3 седмици,по какво прецени,че ти трябва креатин??
Та ти още не си разбрал кое ти влиза добре,още не си разбрал дали правиш правилно упражненията,не си разбрал кое ти е приоритет..
КРЕАТИН = РАНО
ПРОТЕИН = Можеш да си позволиш.
Хахахх...на 3ти месец трябва да излезеш от вработващия период..След това трябва да натрупаш опит (да си осъзнал много неща и физи4ески да си напреднал) и 4ак тогава добавки.
И не о4аквай от един креатин и протеин да направиш нещо,съвсем другаде е тайната.
А тя се крие в това,че трябва здраво ядене на полезна богата на белтъчини и други полезни вещества,здрава почивка,редовни тренировки и някои лишения като алкохол.Още не си влязъл в залата и аиде на добавките.Аз след година и няколко месеца чак сега си позволих да използвам креатин,но ако си мислих,че само с креатин ще натрупам мускули до никаде нямаше да стигна.
16.02.10
18:48
казано от Николаи на 16.02.10, 18:18:
Хахахх...на 3ти месец трябва да излезеш от вработващия период..След това трябва да натрупаш опит (да си осъзнал много неща и физи4ески да си напреднал) и 4ак тогава добавки.
И не о4аквай от един креатин и протеин да направиш нещо,съвсем другаде е тайната.
Аз пък така и не спирам, незнайно защо, да очаквам от теб да започнеш да пишеш като хората. И не знам защо се присмиваш на всеки, на когото от начина на задаване на въпрос, му личи, че е начинаещ. Не смятам, че си толкова по-напреднал , че да имаш това право честно казано. И не го казвам, за да се заяждам, ако беше затова, можех много отдавна да го кажа...
Иначе споделям мнението ти, рано е за добавки, дори и от протеин на този етап не виждам голям смисъл и каквото би било с него, такова би било и без него. Както стотици пъти се е казвало из темите, храненето и тренировките са много по-важни от добавките и би трябвало да се обърнеш към последните едва след като другите 2 неща са на ниво...
16.02.10
18:52
Аз също съм се чудил на “Николаи”,винаги излиза с едно надсмиване напред.
Не съм си позволявал да критикувам или коментирам,но това не трябва да е поведението в едно място за обмен на информация.
Не искам да нападам дадения потребител,има и други такива потребители,не е само той.
П.с. Ако беше на повече стаж и на повече акъл нямаше да се пресмива,или щеше да помогне,или изобщо нямаше да пише.
————
Автора на темата може да направи поне 2 месеца,до тогава ако успее да прочете важните статии за правилното хранене,за правилната тренировка,за хр.добавки,то тогава може да помисли да си вземи добавки от рода на Протеин,Аминокиселини.
А за креатина да почака.
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 16.02.10 18:54.
Благодаря за саветите и вероятно на някои от вас може да звуча и смешен но мисля че точно това е смисала на форумите не крия че съм абсолютно неопитен във тази сфера затова и попитах благодаря още веднъж