16.02.10
12:44
Здравеите, не знам дали това е мястото на темата,но искам да получа няколко съвета свързани със покачването на килограми и хранителните добавки. На 18 години съм, 67кг, 185см . Искам да кача по-бързо килограмите.. Използвам тази диета, намерих я в интернет, както и консумирам храни които съм прочел в други диети, но общо взето по тази се движа:
Закуска
—-
3 варени яйца
100гр сирене (кашкавали и т.н също става)
1 препечена филийка с масло
200гр свинско месо (филе, шунка, салам - нищо пържено или печено)
минимум една чаша вода
1 ябълка или 1 цитрусов плод
Обяд
—-
По избор, но задължителен!
200гр зеленчуци по избор
Отново минимум една чаша вода.
Следобедна закуска
—-
2 варени яйца
100гр пилешко
100гр кашкавал
1 газирана вода или 1 бира
Вечеря
—-
Нещо по избор.
1 кисело мляко
100гр броколи
1 ябълка или 1 цитрусов плод
по желание 1 бира
Искам да знам добра ли е и, ако някой може да добави нещо да пише : ))
И за хранителните добавки, хубаво ли е да почвам веднага с тях, ако да какви и на каква марка, ако не кога е добре да се започне с тях..
Тва по избор може да значи и филия с мас.. състави си нещо подходящо за теб и го спазвай не е достатъчно ябълката и водата трябва да комбинираш белтъците и въглехидратите ако си ектоморф набивай тортички и сладорийки, сега разтеш и ти се развива организма и при положение че си слаб не ти пречат мазните храни и сладките неща въпреки че не са полезни просто спазвай тайминга и яж по много и от всичко
Достатъчно изчерпателно ли е :)
С тая храна, най-много да свалиш някое кило...Зеленчуците и плодовете нямат хранителни стоиности, така че не ги брой въобще. Прочети из форума за ВВД ;)
17.02.10
10:31
За закуска също можеш да удариш 2 малки водки. :lol: