Извара

30.04.09
13:13

Интересува ме при покупка на извара трябва ли да се взима нещо в предвид в смисъл има ли “буклуци” на пазара както при сирената примерно... преди малко си купих някаква на която пише “Извара от суроварка/кашкавалена” тва как да го разбирам :)

ПО

30.04.09
15:59

По принцип избягвай кашкавалената извара, купувай си обезмаслена. Иначе съм чел, че изварата трябва да стои на бучки. Аз лично си вземам най-често на Пършевица изварата.

30.04.09
17:27

еми важното е да не е вкисната(да мирише на оцет) и да гледаш срока на годност,аз ям “Маджаров” или “Дядо Либен”

30.04.09
19:19

Ами ако си купува на едро къде да гледа срока на годност? : ) Или да иска малко да я душне преди да му я завърже в пликчето :lol:
Не съм разбирач, но Пършевица и Родопея на едро колкото и да съм купувал все съм я изтърпявал.

30.04.09
20:08

Аз от дав месеца си пазарувам на едро от тази извара low-fat в Пикадили и е страшно изгодна.
Винаги е прясна, а и е добра цена - 2,90 лв килото..

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 30.04.09 20:08.

В метро има една извара 900гр - 2.50. Но пише, че е кашкавалена на самия рафт, а на етикета пише - 1гр Мазнини, 3 Въглехидрати, 18 Протейн? Може ли да е кашкавалена като е толкова малко мазна?

01.05.09
15:41

казано от Венцислав Николов на 30.04.09, 20:50:

В метро има една извара 900гр - 2.50. Но пише, че е кашкавалена на самия рафт, а на етикета пише - 1гр Мазнини, 3 Въглехидрати, 18 Протейн? Може ли да е кашкавалена като е толкова малко мазна?

Много се съмнявам.

17.02.10
13:29

не знам защо сте толкова предубедени към кашкавалената  извара?!?!
аз ползвам такава-б. 18, в.-3, м.-1гр. и ми е супер вкусна. Ползвах я и когато чистех и нямах проблеми с това,че е кашкавалена.Важно е дали е обезмаслена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1