03.02.10
11:09
Здравейте!
Продавам Смит машина, употребявана, ф30.
Производство на Body’s Sport. Много добро състояние, подменени две долни ролки (виж снимката)
Местонахождение: Варна
Цена: 400 лв, без транспорт (цената на нова Смит машина от същия производител 528 евро)
Темата беше редактирана от Vic на 05.05.10 14:19.
03.02.10
13:04
А откъде я имаш?
и защо :)
казано от Лазар Радков на 03.02.10, 13:04:
А откъде я имаш?
и защо :)
Купих си я от един приятел, който обновяваше фитнес залата си преди десетина години и беше чудесно допълнение към залата в нашия офиса (тогава тренирах “стандартно” ;-))
Сега покрай Кросфит и идеите за функционално трениране вече не я използвам и само ми заема място. :coolsmile:
Здравейте!
Ако се намерят желаещи, склонен съм да обмисля и бартер - Смит машината срещу читав олимпийски лост и дискове или пудовки (16, 24 или 32 кг).
Поздрави!
VIC в тази криза никакво търсене бе :P .Направи един човек щастлив,като ми я дадеш за 200лв и ми я докараш до Стара Загора ;-P :coolsmile:
казано от Tyrant на 17.02.10, 12:47:
VIC в тази криза никакво търсене бе :P .Направи един човек щастлив,като ми я дадеш за 200лв и ми я докараш до Стара Загора ;-P :coolsmile:
Хехе! Добър опит, Tyrant!
Ще те направя ли наполовина щастлив, ако ти я предложа за 300 лв, а транспорта от теб? :smirk:
Ще те направя ли наполовина щастлив, ако ти я предложа за 300 лв, а транспорта от теб? :smirk:
Трябваше да пробвам готян :) (бъзик) . Кризата и мен леко засегна :ohh: Далеч си ми а тази смит машина е с размери доло горе такива : ДЪЛЖИНА: 1100 мм, ШИРОЧИНА: 2200 мм, ВИСОЧИНА: 2100 мм и тегло 100кг. И доставката ме събаря.Но ако минаваш някой път през Стара Загора - съм потенциален купувач.
Да знаеш.
казано от Tyrant на 17.02.10, 14:02:
Трябваше да пробвам готян :) (бъзик) . Кризата и мен леко засегна :ohh: Далеч си ми а тази смит машина е с размери доло горе такива : ДЪЛЖИНА: 1100 мм, ШИРОЧИНА: 2200 мм, ВИСОЧИНА: 2100 мм и тегло 100кг. И доставката ме събаря.Но ако минаваш някой път през Стара Загора - съм потенциален купувач.
Да знаеш.
Хм... не съм я мерил или теглил, но поне макс размери мога да взема и да ги постна по-късно.