съвет за гърдата

17.02.10
19:20

значии такав ми е проблемаа

по принцип аз не ходя мн мн на зала само тоя месец февруари съм по сериозенн

та преди залата ходих по  често на лостове
ии проблема ми е че откакто спрях лостовете гърдата по точно долната или още по точно зоната около зърното ми висна така ми е отпусната лекички и стои грозно

искам да ми кажете съвет за тази част как да се стегне защото прая на залата лостове флайс долна лежанка
но пак не ми се стяга тази част около зърното

аз не придържам никва дието и не смятам да придържам защото сега съм в такъв период където организма ми тряа да приема всичко

на 16 съм ...71 см ...ръка 35.. гръдна обиколка 105… 66 кг

искам да ми кажете с бягане дали ще изчистя мазнините около гърдата защото мисля че е това проблема

мерси предварителноо

17.02.10
20:05

Това с подпухналото зърно да не те притеснява, най-вероятно с излизане от пубертета ще отшуми (вероятно е тийн гинекомастия :)). Тренировките също ще спомогнат. Не споменаваш ръста, но при 66кг не бих се подлагал на диети за да изчистя зърната. А и за възрастта ти е добре да не лишаваш организма си от храна!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.02.10 20:06.

17.02.10
21:15

това ,че не трябва да се лишаваш от храна,не значи ,че  трябва да се тъпчиш с боклуци

Мнението беше редактирано от fanfan на 17.02.10 21:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1