Ронито се завръщя за Mr. Olympia 2010!

Прескочи до:

15.02.10
23:24

Д

Темата беше редактирана от Cholakoff III на 14.05.13 17:58.

15.02.10
23:54

добра песен,ама не видях ронито

16.02.10
00:11

Sorry, моя грешка :) оправих го сега.

16.02.10
08:09

СУПЕР НОВИНА! :-) Супер видео, благодаря.

16.02.10
09:09

С конкуренция като Фил Хийт, Джей Кътлър, Ронито просто няма шанс. Върти ми се из главата, че така целят повече публика на семинарите..но нищо не се знае. :)

16.02.10
10:26

Причината поради, която се завръща е заради шоуто, и на него му е пределно ясно, че не може да спечели.

ПИ

16.02.10
10:30

казано от Finish First на 16.02.10, 10:26:

Причината поради, която се завръща е заради шоуто, и на него му е пределно ясно, че не може да спечели.

Гарантирам, че ще е в челната петорка!

16.02.10
10:54

И, аз така мисля! По размери може д абие декстер, въпросът е, дали ще може да се урелефи както преди, иначе Mr.Olympia 2010 ще е между Джей и Кай. :)

16.02.10
11:56

Интересна новина доста интересно ще е състезанието :)

16.02.10
15:15

От сега нищо не се знае... Според мен обаче дори и Рони да спечели , няма да е честно. Прекалено голяма талия има.
Бранч Уорън тренира толкова интензивно и до смърт , че заслужава да спечели.
Кай Грийн е прекалено голям генетик за да не заслужава да спечели.
Фил Хийт има грация като Декстър ,но е много по-млад и не се знае какво може да поднесе. И той заслужава.
За Джей Кътлър има прекалено много да се каже. Той живее за Олимпията. Мисли за нея постоянно. И той заслужава.
Всяка година има много изненади така ,че всеки може да се появи в невероятна форма.

GO

16.02.10
15:22

Не подценявайте Рони,защото и преди е правил изненади. ;)

16.02.10
15:49

Същата счупена зала, същата музика (Ja-Rule, Notorious, 2pac, Run-MC, Dre) , същият Рони :) - точно от този човек има нужда спортът, наречен културизъм ! Чак се просълзих докато гледах клипчето. Много се радвам, че отново ще се появи на сцената :) Въобще не ми пука на кое място ще го класират, няма по-добър от него!

16.02.10
15:53

Метрофлекс се казва залата. Там тренира и Бранч Уорън.

16.02.10
16:02

Да, а собственика се казва Браян Добсън.  Знам, че ти е трудно да се сдържиш.

16.02.10
16:06

Направо ми се напълни душата ! СУПЕР! Но нека бъдем реалисти - топ 5 ? не ! Не, че има значение! Той си остава един от най-великите !

казано от introducer на 16.02.10, 15:49:

Същата счупена зала, същата музика (Ja-Rule, Notorious, 2pac, Run-MC, Dre) , същият Рони :) - точно от този човек има нужда спортът, наречен културизъм ! Чак се просълзих докато гледах клипчето. Много се радвам, че отново ще се появи на сцената :) Въобще не ми пука на кое място ще го класират, няма по-добър от него!

х2
Често в национален и световен мащаб се пускат разни слухове които се разбира доколко са истина в деня на състезанието. Тия кадри на които се снимат добавки в близък кадър, а той си почива зад тях, едва ли са много случайни :). Със сигурност винаги когато се чуе, че едно голямо име ще се яви на състезание това се превръща в една новина с продължение. Някой ден може да видим Рони и сред ветераните. Човека има тръпка да се състезава нека го направи.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.02.10 17:26.

17.02.10
02:28

Чак се просълзих докато гледах клипчето.

Ако говориш сериозно, имаш някакъв сериозен проблем.

Да, този път ако се напъне повече, може и да хвърли топа, както са направили стотици негови предшедственици...
Човек трябва да знае кога да спре.

17.02.10
15:36

Толкова си радостен че, просто трябваше да го споделиш някой.

17.02.10
20:19

Съмнявам се да се завърне, но би било страхотно най-големия (в моите очи) отново да се класира пред Кътлър :D

18.02.10
08:11

yeah buddy :]

18.02.10
12:45

Каквото и да говорим каде ще се класира, ще разберем Септември месец. Едно ще е сигорно, ще има шоу! :) Той, сам си го каза “If I’m coming back, I ain’t coming back just for the fun, I’m coming back win it!”

18.02.10
13:57

Никакви шансове ли няма рони да спечели?

18.02.10
18:05

казано от Nike09 на 18.02.10, 13:57:

Ами...реално погледнато има, но са минимални такива. Все пак да не забравяме, че това е “спонсорирано” интервю. Той хубаво казва, че физиката му не се била променила (не е истина), но споделя също така, че не може да тренира както на по-млади години. Това ме кара да мисля, че самият той не си вярва много. Със сигурност обаче може да излезе в по-добра форма от някой други добри културисти (то има ли слаби въобще на олимпията?!).

18.02.10
18:20

Той отива за шоуто, пак го казвам и заради това, че бодибилдинга за него е като хоби, каквото и да направи, както и да се представи, все ще е успех имайки предвид миналото му и възрастта му. Рони просто е институция завинаги.

18.02.10
21:36

казано от Стоянчо на 18.02.10, 18:05:

казано от Nike09 на 18.02.10, 13:57:

Ами...реално погледнато има, но са минимални такива. Все пак да не забравяме, че това е “спонсорирано” интервю. Той хубаво казва, че физиката му не се била променила (не е истина), но споделя също така, че не може да тренира както на по-млади години. Това ме кара да мисля, че самият той не си вярва много. Със сигурност обаче може да излезе в по-добра форма от някой други добри културисти (то има ли слаби въобще на олимпията?!).

Все пак има още доста време да се подготви.
Да се надяваме,че ще се представи добре.
Нищо не се знае.

Мнението беше редактирано от Nike09 на 18.02.10 21:38.

19.02.10
14:03

Нищо не се знае! И, аз така си мисля, с тия химии сега дето се предлагат в Американския пазар...

19.02.10
15:26

казано от Petar Cholakov на 19.02.10, 14:03:

Нищо не се знае! И, аз така си мисля, с тия химии сега дето се предлагат в Американския пазар...

Да, но пак казвам, че макар Рони е буден, то и другите не спят и знаят за абсолютно същите химии на същия или на който и да било пазар :)

19.02.10
16:50

Глупости! Рони не може да победи Джей в сегашната му форма дори с екстракти от кит. Годините “off” си казват думата. Да не мислите наистина, че само Рони има достъп до нова и иновативна химия ? Припомнете си предните 2 Олимпии :)

19.02.10
17:21

казано от Стоянчо на 17.02.10, 20:19:

Съмнявам се да се завърне, но би било страхотно най-големия (в моите очи) отново да се класира пред Кътлър :D

Е как да се класира пред Кътлър , като Кътлър е недостижим в момента :)
Времето на Рони свърши , чакаме Шумахер ...

19.02.10
19:11

казано от Kazaka на 19.02.10, 17:21:

казано от Стоянчо на 17.02.10, 20:19:

Е как да се класира пред Кътлър , като Кътлър е недостижим в момента :)
Времето на Рони свърши , чакаме Шумахер ...

казано от Владимир92 на 19.02.10, 16:50:

Глупости! Рони не може да победи Джей в сегашната му форма дори с екстракти от кит. Годините “off” си казват думата.

Аз съм написал, че “би било страхотно...”! :)

19.02.10
19:17

Би било великолепно :)

19.02.10
21:55

Великолепно би било да си събере талията, като в първата година, когато спечели Олимпията.
Защото както изглежд сега - това е жива антиреклама на спорта.

19.02.10
22:12

казано от mitaka101 на 19.02.10, 21:55:

Великолепно би било да си събере талията, като в първата година, когато спечели Олимпията.
Защото както изглежд сега - това е жива антиреклама на спорта.

Трудна работа да си прибере талията.
Не разбирам много от биология, но нещо много се е прецакало “вътре” в него за да се докара до този начин.
Нали имаше нещо за растежа на органите при инжектирането на стероиди и хормон на растежа? Възможно ли е това да е причината?

19.02.10
22:23

А изключено ли е този тумбак да идва от мнооого храна? Тия мускули искат бая манджа, пък да я консумира без стомаха му да страда от това, не ми се вярва.

Моя корем със свалянето и качването на килограми се изменя визуално, но разликата в сантиметрите е нищожна.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 19.02.10 22:24.

19.02.10
22:56

А изключено ли е този тумбак да идва от мнооого храна? Тия мускули искат бая манджа, пък да я консумира без стомаха му да страда от това, не ми се вярва.

Не, предимно от HGH е.
Доста е грозен, а?

20.02.10
07:31

Да, с продължителна употреба на Растежен хормон, освен мускулите растат и вътрешните органи и това раздува тумбака, ама другите стари кучета са намерили начин да понамалят талиите - значи и Ронката при желание може да го постигне.

20.02.10
16:29

Аз, гледах някакво видео наскоро, кадето Джо Уидър му препоръчал на Рони, да си носи колана постоянно, дори като не тренира, смао като спи да го сваля...ще видим дали ще проработи. :)

ГН

04.03.10
20:01

А в бг ще се “завърне” ли?

31.05.10
15:55

Страхотна новина. Много се радвам, че Легендата Рони Колман отново се завръща...мислих си вече, че се е отказал да участва. Въпреки, че съм от най-върлите фенове на Джей Кътлър ще се радвам да видя Рони отново “в играта” както се казва. Доколкото знам е имал някаква травма, дано вече всичко е наред. Аз съм сигурна, че ще си върне позагубената форма и има реални шансове за победа...но все пак си държа на моя човек:) Не знам защо из сайтовете дават грешна информация, че той и Lee Haney са единствените с 8 титли Мр.Олимпия след като втория има само 7 и Рони все още държи рекорда.

31.05.10
16:43

Няма да успее да влезе във форма. Говоря за онази форма, с която е печелил олимпиите си. Невъзможно е, въпреки, че няма невъзможно неща ;) Според мен спонсорите натискат да излезе на подиума. Ако се реши да изчисти максимално и като изкара водата, гледката ще бъде разочароваща за мнозина, които го помнят и искат пак да го видят в шампиоснака форма. На негово място бих излязал само ако съм сигурен, че ще вляза в 10-ката...а има реална опасност да е извън нея. Времето ще покаже на какво е способна медицината и желязната воля на най-великия културист.

31.05.10
17:26

Надеждата ми за петтицата тази година са Jay, Ronnie, Dexter, Victor и Branch.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1