PhD NUTRITION - Whey

Темата е заключена.

16.02.10
21:33

Здравейте приятели,
Днес от silabg.com ми изпратиха една доза от този протеин и останах повече от впечатлен от вкуса(choc - mint). Състава също е подобаващо добре поднесен. Марката е европейска и може би затова няма голяма популярност, но не намирам почти никакви мнения за нея и затова пускам тема тук. Някой от вас тествал ли е изолата на PhD?

СБ

18.02.10
06:01

казано от nigga на 16.02.10, 21:33:

Здравейте приятели,
Днес от silabg.com ми изпратиха една доза от този протеин и останах повече от впечатлен от вкуса(choc - mint). Състава също е подобаващо добре поднесен. Марката е европейска и може би затова няма голяма популярност, но не намирам почти никакви мнения за нея и затова пускам тема тук. Някой от вас тествал ли е изолата на PhD?

Марката е от скоро на пазара и заради това трудно може да намериш отзиви, ето защо и пращаме мостри, за да може потребителя да пробва продуктите им. Като цяло показателите на всеки един продукт са много високи и типично в наш стил, цените за БГ са повече от приемливи /нещо което може лесно да се сравни с цените в Англия/.

PHD е марка №1 в Англия поради няколко причини, една от които е че влагат огромни инвестиции в научни изследвания.

Но нека ползвалите продуктите им да кажат по нещо за продуктите, за да имаме адекватни коментари, базирани на личен опит!

18.02.10
08:26

Аз забелязвам, че са популярни в UK понеже те са си от там. Лично на мен вкуса много ми хареса и като показатели също :)

18.02.10
14:00

И аз го пробвах, мерси за мострите. Вкуса е супер, разбива се добре.

СБ

19.02.10
11:24

казано от Finish First на 18.02.10, 14:00:

И аз го пробвах, мерси за мострите. Вкуса е супер, разбива се добре.

И Waxy Vol-a си струва да се пробва... и двата вкуса са много добри

05.07.10
12:46

Някой ползвал ли е PhD - BCAA и какви са впечатленията.

05.07.10
13:29

Банана също не е лош на вкус.Един приятел си взе преди около месец :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1