10.02.10
19:01
Здравейте !! Искам да ви попитам ако спра всякакво сладко ще отслабна ли поне малко 1.84 съм 81 кг но имам мазнини по корема и да попитам спра ли го а аз мога да го спра въпреки 4е без него мога но воля имам мога ли да го заместя с 2-3 лъжици мед на ден .. ? мерси предварително
10.02.10
19:12
Изчисли си колко калории изразходваш и колко приемаш. Трябва да си на отрицателен калориен балас за да отслабваш, както и да си набавяш над 2 гр протеин на телесно тегло с цел запазване на натрупаната до момента мускулна маса. Успех.
Стига шашкахте хората с калорийни баланси и грамове протеини :)
finder, спри сладкото, но не го замествай с мед ами просто го спри.
10.02.10
19:31
имам воля да г оспра много ям но ще го спра само да знам че ще има ефект това не значи че ще прекалявам с др работи просто конкретно за сладкото ме интересува ..
Да, ако просто спреш сладкото, без да го заместиш с друго (примерно повече хляб или тесто) - ще отслабнеш.
А 2-3 лъжици мед на ден няма да навредят (е, зависи и колко големи са тия лъжици).
10.02.10
19:43
казано от Anelia на 10.02.10, 19:27:
Стига шашкахте хората с калорийни баланси и грамове протеини :)
finder, спри сладкото, но не го замествай с мед ами просто го спри.
Я по спокойно. Някой хора имат само един порок и то е сладкото. Има вариант и да не се спре, стига кардинални съвети.
10.02.10
19:44
Мерси Петко това ми трябваше малко стимул че ще има ефект ест. няма да спра сладкото и да го заместя с поече тестени продукти а колкото до лъжиците ЧАЕНИ ще са :D ! .. да уточним :D
Човекът каза, че без сладко може. Finish First, a да спреш да си купуваш една вафла според теб по-радикално ли е от това да започнеш да си броиш всеки залък колко грама е, колко протеин има в него и колко въглехидрат.
Мнението беше редактирано от Anelia на 10.02.10 20:08.
По-добре вманиачен във всеки залък, отколкото да яде вафли(била тя и една)...
И най-добре: да не яде вафла и да не се вманиачава :)
Но това го казва човек, който може да различи 30 от 40 гр. сирене ;)
18.02.10
15:07
Ако сладкото ти доставя наистина такова огромно удоволствие не го спирай напълно,просто го намали. А леко отслабване можеш да постигнеш ,лишавайки се от други храни,които не те кефят толкова, например спри пържено, газирано, хляб