11.02.10
14:21
Здравейте колеги !!! Ходих на Ортопед Травматолог нищо съществено не ми каза изписа ми някви болкоуспокояващи които ми разбутаха стомаха и си казах че няма да ходя вече по-лекари.понеже не ми се дават пари напразно за някой фалшив Глюкозамин и Хондроитин ми кажете кой е най-ефикасния и найстина съдържа това което пишат на опаковката.Не съм пробвал до сега тази добавка но ми казаха че ще ме оправи комбинацията от глюкозамина и хондроитина !!! 2 месеца не съм тренирал и си мажа отвреме на време лакътя с NeOX успокоява временно болката и после пак се появява установих, че имам изтънен хрущял понеже като си бутам лакътя точно хрущяла от външната част ме боли.
незнам как да различа болка в става и болка в сухожилие ? досега не ме е боляла става
незнам как да различа болка в става и болка в сухожилие ? досега не ме е боляла става
Нали лакътя те боли, лакътя е става. Френско ли си правил с много кила, от какво те заболя?
нещо такова.Болката почти отшумя за 2 месеца без тренировки !!!Обаче още се чудя дали да почвам с тренировките или да почина още ?Въпреки всичко ще почина още 1 месец през, който ще пия Joint Support Formula на фирмата Sci-Mentor Nutrition(SN).Април вече почвам пак но този път няма да се товаря много.Кажете обаче през това време мога ли да разгравям с гири или не е желателно ?
Мнението беше редактирано от Svirepiq на 18.02.10 15:22.