18.02.10
14:09
Здравейте,
Така, от няколко седмици ходя на фитнес и се опитвам да сваля килограми от задника и бедрата и да кача маса горе. Няколко приятели ми казаха че ако правя и двата вида упражнения, няма да има ефект.
Аз 1-во бягам 30мин. на пътеката, а после отивам и правя лежанка, за гръб, рамена, бицепс и трицепс, и коремни преси.
Въпросът ми е дали няма ефект ако правя и двете едновременно.
Благодаря предварително :-)
Не разбрахме сега, ще качваш или искаш да отслабваш? Двете неща са възможни само в началото и то ако се храниш добре.
18.02.10
16:26
искам да отслабна под кръста а на горе на качвам мускулна маса
казано от Nightblade на 18.02.10, 16:26:
Ще се наложи да разделиш целите си като за начало. 1 по 1, не е нужно да товариш организма си по този начин. Например сега сме февруари(зима позволява натрупване на ММ), остават месец, месец и половина до пролетта и до затопляне на времето(започват тренировки за орелефяване). Опитай се като за начало да натрупаш малко маса горе както каза и след това когато времето позволява да отслабнеш и да орелефиш :) Степ бай степ :)
18.02.10
17:04
казано от Prank4o на 18.02.10, 16:49:
казано от Nightblade на 18.02.10, 16:26:
Ще се наложи да разделиш целите си като за начало. 1 по 1, не е нужно да товариш организма си по този начин. Например сега сме февруари(зима позволява натрупване на ММ), остават месец, месец и половина до пролетта и до затопляне на времето(започват тренировки за орелефяване). Опитай се като за начало да натрупаш малко маса горе както каза и след това когато времето позволява да отслабнеш и да орелефиш :) Степ бай степ :)
Благодаря :-)