Диета да покачване на теглото

08.03.05
18:38

Здравейте, изчетох почти всички теми във форума  и приблизително само 2-3 потребители са написали някаква примерна диета, която е еднообразна не е за всеки ден от седмицата. Аз се водя от новобранците и от скоро тренирам и бих желал някой от по напредналите да ми даде някаква готова диета или примерна пък аз ще се ориентирам за евентуални заместители?

09.03.05
09:41

Здравей и добре дошъл във форума! Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук. Разрабтването на индивидулани хранителни режими не е практика тук, но ако желаеш да има изключения (в твоя случай) ще трябва да дадеш повечко подробности за себе си. Ръст, тегло, възраст, % мазнини, начин на трениране, как се храниш (горе-долу), какви продукти най-често използваш... и др. Въпреки всичко съм сигурен, че ако изчетеш внимателно написаното в сайта ще можеш и сам да се справиш.
Успех! :)

09.03.05
11:20

Здр братле, наистина прочетох доста неща по сайта, но стана една каша в главата ми, сещаш се, когато нещо за теб е напълно ново как си нали :)
Свързах се с едно момче, което работи към сайта и то обеща, че ще ми изпрати нещо ориентировъчно, дано е така :) Ти как си иначе:)?

09.03.05
12:06

Кашата в началото е неизбежна :D С времето нещата ще се прояснят. Щом някой от екипа е решил да ти помогне, това ще е от голяма полза за теб. Все пак не разчитай само на чуждата помощ. Ти се познаваш най-добре и можеш да отчетеш различни фактори при съставянето на режима. Е, в началото всеки има нужда от помощ.
А иначе, благодаря, добре съм  :lol:

09.03.05
12:14

ами мисля че владо беше момчето което сега чакам писмо от него на майла ми! офф тая каша много ме засища но  аз досега като не съм ял много и стомаха ми е свит може би и опитвам се да ям много ма немога все още по много?

09.03.05
12:17

Щом Владо се е заел, това е добре. Спокойно, ще се нормализират нещата. Не се насилвай да запомниш всичко, като ти писне спирай да четеш и започвай отново, когато наистина имаш желание за това. За около месец ще си наясно с основните неща.
Поздрави! :)

10.03.05
20:55

дано да е така старая се да чета и да спазвам хехе

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1