18.02.10
17:58
Здравейте !
На 17 години съм, висок съм 182см и тежа 72кг. Тренирам футбол от доста години, а от скоро - скоро,скоро 5 месеца се занимавам и с фитнес понеже искам по-хубаво тяло в по-големи размери поне малко от малко.5 месеца тренирах по следната програма :
1 ден - гърди,средно и предно рамо.
2 ден - ръце
3 ден - гръб задно рамо
4-ти ден почивам, а понякога когато натрупам прекалено умора почивам 2 дена и така повтарям цикъла наново.
Постигнах задоволителен успех с тази програма, предвид че не съм вземал добавки и не съм се хранил по определен начин.А сега искам точно това да направя.Та всъщност въпроса ми е да ми предложите някакъв подходящ режим за хранене и да ми предложите някакви добавки - протеин, креатин, глутамин или не знам вие по-добре ги разбирате.Аз се опитвах да ям поне по 5 6 пъти на ден, но колкото и да ям и колкото да злобя в фитнеса всичко изгарям на тренировка.
Моля да пишат тези, които знаят как да ми помогнат,а не да ми пишат такива “разрови се малко из сайта прочети” и т.н. Ако разбирах всичко, което четях нямаше да поствам тема с това от което имам нужда.
Благодаря предварително !
Поздрави
18.02.10
20:01
Моята препоръка:
Първо само започни с хранене - така ще го овладееш.
После с добавките (аз от тях не разбирам).
Хапвай по 6 пъти на ден (през 3 часа) разнообразна храна и нещата ще станат.