18.02.10
22:25
Здравейте, въпросът ми е следният. Искам да сваля някое друго килце по точно 5 кг. (187 см. 90кг.ама 5 кила качих по празниците :( :D ) Та въпросът ми е дали е хубава комбинация Аминокиселини Л-Карнитин и Фитнес , защото ми казаха, че когато се пие Л-карнитин не трябва да се ходи на Фитнес ? И като цяло какво смятате ще има ли някакъв ефект :( :)
Като се пие карнитин да не се ходи на фитнес???? Е това не го бях чувал:)))
По темата. Ако тренираш правилно и се храниш правилно, то л-карнитинът ще има допълнителен ефект подпомагащ топенето на мазнини. Аминокиселините също няма да бъдат излишни с цел запазване на мускул. Имай предвид, че здравословното отслбване е с около 1кг. на седмица.
казано от zlato5 на 18.02.10, 22:25:
Здравейте, въпросът ми е следният. Искам да сваля някое друго килце по точно 5 кг. (187 см. 90кг.ама 5 кила качих по празниците :( :D ) Та въпросът ми е дали е хубава комбинация Аминокиселини Л-Карнитин и Фитнес , защото ми казаха, че когато се пие Л-карнитин не трябва да се ходи на Фитнес ? И като цяло какво смятате ще има ли някакъв ефект :( :)
Без да тренировки и адекватна диета, може и 16 кила карнитин да изпиеш, файда няма да има.Разрови се из форума сериозно !
Едит: Изпревариха ме :)
Мнението беше редактирано от korpusito на 18.02.10 22:38.
идеята ми е че ми бяха казали, че ако пия Л-Карнитин и ходя на Фитнес ще свалям от мускула, защото него съм товарил и аз затова питам :). Бихте ли ми казали някакви идеи тогава за тренировъчен ден и хранене зимайки Л-Карнитин и Аминокиселини.
19.02.10
08:43
добре де, всичко добре ама никъде не се казва кога да взимам и Аминокиселините всмисъл заедно с Л-Карнитина преди тренировка ? Защото и те се пиеят преди тренировка. :)
19.02.10
09:53
Не виждам причина, която да е пречка да ги пиеш заедно, L-Carnitine е аминокиселина... :-P
Ако това те притеснява - вземи L-Carnitine 30-45 минути преди тренировка, а аминокиселините - непосредствено преди да започнеш тренировката.