От къде мога да закупя мултифункционалните уреди на York (нови) ?

GA

13.02.10
23:44

Та искам да попитам за магазин или сайт...защото търсих в нета ,но не можах  да открия ... По специално търся лежанките York 290 и York 320 Ще съм много благодарен !

Темата беше редактирана от gazareto на 13.02.10 23:45.

17.02.10
07:42

По Метрото предлагат тази марка.Там съм виждал подобни щуротии.Но няма да останеш никак доволен от тази марка (лично мнение)

18.02.10
12:58

Същия уред имам и от всичко това, само лежянката използвам...”демек, другите уреди не стават!” Даже, лежянката я дават до 250 кг (с лично тегло) а аз като сложя 60-70 кг, тя почва да се угъва, не е много стабилна ама само лежянката ще ти сжърши работа. :)

GA

19.02.10
01:47

Благодаря и на 2-мата ! :) Аз не съм се насочил точно към тази марка ,но си търся подобен мултифункционален  уред ...със скрипец ...лежанка (горна част) , скотово и др...Ако знаете друга марка с подобни уреди на нормални цени споделете ...:) Ще ми е много от полза ..Благодаря.

19.02.10
07:36

http://www.sportdepot.bg/products/fitness/run/kombinirani-uredi

19.02.10
08:01

Пратих ти лично съобщение,че цитирам имена на уреди и да не се вземи като вид реклама,както и линк където може и да намериш това което те интересува.На Йорк - макарите са ужасни-движението не е плавно и меко,като по този начин ще се затрудняваш при правенето на упражнения,като цяло са си леко дървени и са с малки тежести (40кг)...чупливи,нестабилни и неудобни.По-добре дай повечко пари за друга  марка,ще имаш по-малко амортизация и в крайна сметка ще ти легне по евтено :)

GA

19.02.10
12:35

Благодаря на всички и най-вече на “Tyrant” Много ми помогнахте. :)

19.02.10
13:44

Най-добре си вземи отделно лежанка и комбиниран уред. Така ще знаеш, че няма да си купиш поредния чуплив боклук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1