13.02.10
23:44
Та искам да попитам за магазин или сайт...защото търсих в нета ,но не можах да открия ... По специално търся лежанките York 290 и York 320 Ще съм много благодарен !
Темата беше редактирана от gazareto на 13.02.10 23:45.
По Метрото предлагат тази марка.Там съм виждал подобни щуротии.Но няма да останеш никак доволен от тази марка (лично мнение)
18.02.10
12:58
Същия уред имам и от всичко това, само лежянката използвам...”демек, другите уреди не стават!” Даже, лежянката я дават до 250 кг (с лично тегло) а аз като сложя 60-70 кг, тя почва да се угъва, не е много стабилна ама само лежянката ще ти сжърши работа. :)
19.02.10
01:47
Благодаря и на 2-мата ! :) Аз не съм се насочил точно към тази марка ,но си търся подобен мултифункционален уред ...със скрипец ...лежанка (горна част) , скотово и др...Ако знаете друга марка с подобни уреди на нормални цени споделете ...:) Ще ми е много от полза ..Благодаря.
Пратих ти лично съобщение,че цитирам имена на уреди и да не се вземи като вид реклама,както и линк където може и да намериш това което те интересува.На Йорк - макарите са ужасни-движението не е плавно и меко,като по този начин ще се затрудняваш при правенето на упражнения,като цяло са си леко дървени и са с малки тежести (40кг)...чупливи,нестабилни и неудобни.По-добре дай повечко пари за друга марка,ще имаш по-малко амортизация и в крайна сметка ще ти легне по евтено :)
19.02.10
12:35
Благодаря на всички и най-вече на “Tyrant” Много ми помогнахте. :)