Мда, нещо много ми липсваше тонус последните дни :) Естествено фитнесът веднага пострада :lol:
Вчера: тренировката беше само народни танци от 20.30 - 21:45ч. Много интензивна - основно шопско, та.. бях озверяла от глад после.
Иначе: ставане в 7.30ч. мляко с кафе;
бадеми и кисело мляко;
обяд: салата Париж, кашкавалчета в шунка 1 шишче и 1 пилешко шишче за обяд;
Междинка нямаше, че не бях гладна..
Вечеря - плескавица /не цялата - не успях да я изям :lol: / и салата от пилешко филе, кисели краставички, сметана и царевица. Доста мазничко стана, ма поне един ден да е повечко хапването.
Днес:
Ставане в 6.30ч. - мляко с кафе;
Тренировка за крака:
Велоергометър за загряване - 5 минути.
Избутване на лег-преса:
10 х 10, 10, 10кг.
Разгъване на машина за квадрицепс - лег екстензии:
12 х 10, 15, 15
Сгъване за задната част на бедрото на машина:
12 х 10, 15, 20
Последните 2 ги правя в суперсерии.
Сгъване на аддуктор:
1 загряваща с минимална тежест (5кг.) х 15
12 х 10, 15, 15
Разгъване на абдуктор:
12 х 15, 15, 20
И тези двете са ми в суперсерии.Повдигане на пръсти на Калф машина за прасец:
20 х 5, 10, 10
Изнасяне на крака назад с ремък на скрипец:
12 х 3.75кг., 3.75кг., 5.00кг.
Коремни преси 2х10[u/]
Кардио:
Кростренажор 15 минути. Пътечките бяха заети за съжаление.
09:30ч. закуска - бадеми и мляко.
13:00ч. обяд: салатка собствено производство с малко зехтин и свинска пържолка;
15:30ч. междинка с маслинки вероятно;
19:00ч. вечеря - омлет или нещо друго по избор.
Вода: около 3 литра. Вчера не изпих достатъчно и веднага се усеща ;)
Утре - тренировка за гърди. Надявам се да не заспя пак по никое време, за да мога да се надигна :P
Голям съм шемет значи ;) Последните 2 дни сутрините все ме сварва някво откачено време - и не мога да се класирам до фитнеса. А единият ден направо се вкарах в приключение. Как и да е - днес се добрах :)) Имах нуждата да изразходя малко негативна енергия с тежестите ;))))
Хапването последните дни си е в нормата - в общи линии същото, както обикновено. Само коремът ми е лУеко подут - имам чувството, че е от недостатъчното вода - не успях да ги докарам 3-те литра тия дни.
Та, за днес:
Тренировка за гърди, предна и странична част на рамената, трицепс
Избутване на Chest Press:
10 х 10 10 10
Изтласкване на дъмбели от полулег:
10 х 3, 4, 4 кг.
Флай на пек-дек
10 х 10 10 10
Разтваряне на дъмбел в страни:
10 х 3, 3, 3кг.
Aрнолд преса:
10 х 3, 4, 4кг.
Разгъване на скрипец за трицепс - права ръкохватка:
права: 10 х 3.75, 5кг. 5кг.
Кик-бек с дъмбел:
10 х 3, 3, 3кг.
Коремни преси: 2 х 15
Кардио: 15 минути кростренажор
Реших, че е достатъчно кардиото - и без това довечера съм на танци. Имаме благотворителен концерт на 28-ми и репетираме малко по-акивно. Целта е много хубава - събират се парички за Шейново, та ако някой има желание, може да се присъедини от 19ч. в читалище “Светлина”.
Хапването (по план):
Ставане 6:50ч. - мляко с кафе;
Тренировка: 08:00ч. - 08:45ч.
Закуска: 50-тина грама лешници и кисело мляко;
Обяд: свинска пържолка, салатка от домат и краставици;
Междинката - или лешници с мляко или маслини, днес и без това натоварването ще ми е повечко;
Вечерята ще е омлет.
Утре пак съм си заплюла сутрин за фитнес - да видим дали няма да се случи още някое форс-мажорно обстоятелство. Стискайте палци ;)
Иначеееее много се кефя как се оформя тялото с фитнеса ;-P Не бях влизала скоро в такава форма и определено се радвам :) Другият месец ще сменя програмата - ще говоря с единият от тренерите да ми сътвори една с повече свободни тежести. Стига толкоз уреди :coolsmile:
Първо за вчера - планът естествено се промени :cheese: Нищо нетипично за мен.
Обядът беше пилешки крилца със салатка, междинката - маслини с кисело мляко, а вечерята - гъбки, пилешки хапки в топено сирене. Страшна вкуснотийка :)
Днес.. Втори ден да се класирам до фитнеса без форс мажор.. Не мога да повярвам.
Ставането към 6.30 - мляко с кафе;
Тренировка за гръб, задно рамо, бицепс + кардио
Загрявка: 5 минути кростренажор.
Придърпване на скрипец пред гърди със среден хват:
10 х 15, 20, 25 кг.
Гребане на машина:
хоризонтален хват:
10х25, 32кг
вертикален хват:
10х32, 39 кг.
Хиперекстензии:
2х15
Разтваряне на дъмбели от полулег:
10х3, 4, 4кг.
Сгъване на скрипец с права ръкохватка:
10x3,75 5 5
Сгъване на дъмбели от стоеж:
10х3, 4, 4кг.
Кардио: 10 минути крос, 10 минути кростренажор
Мнооооого кисела тренировка - нямах никакви сили. Имам нуждата от повечко сън явно.. И довечера въпреки че са ми спретнали разни тиймбилдинги, мисля да избера съня ;) А и пак е двуразова тренировката, тъй като довечера отново ще се репетира за 28-ми и.. Искам, не искам ще трябва да присъствам. Та натоварването пак ще е двойно.
Закуска /9:30ч./: 50-60гр. лешници и още едно кафе с мляко;
Обяд: ще мина да си взема печени чушки и свинска пържолка.
Междинка /15:30ч./: кисело мляко 200гр. + 50-60гр. маслини - имам от вчера
Вечеря ще гледам да е омлет (ако изобщо ми се яде нещо).
По план утре трябва да е последната тренировка за седмицата, но.. Това само при условие, че довечера се наспя качествено.
Между другото - много е забавно как реагират хората на храненето ми :lol: Явно са свикнали девойките винаги да са почти на фотосинтеза, та като поръчвам ме гледат удивено как си изяждам всичко сама.. :-)
Онзи ден бях и на очен лекар.. Та тя ми зададе въпроса: колко пъти на ден ядеш?
И аз: мииии 4-5 пъти - зависи.
Тя: ъЪЪЪЪЪЪЪЪЪ наистина ли? /уплашено-удивена физиономия/ Това е повече от чудесно! :)
Мнението беше редактирано от Грахче на 11.02.10 07:44.
казано от Грахче на 11.02.10, 07:39:
Между другото - много е забавно как реагират хората на храненето ми :lol: Явно са свикнали девойките винаги да са почти на фотосинтеза, та като поръчвам ме гледат удивено как си изяждам всичко сама.. :-)
Онзи ден бях и на очен лекар.. Та тя ми зададе въпроса: колко пъти на ден ядеш?
И аз: мииии 4-5 пъти - зависи.
Тя: ъЪЪЪЪЪЪЪЪЪ наистина ли? /уплашено-удивена физиономия/ Това е повече от чудесно! :)
Колко ли ми е познат този сценарий.. :) И при мен е така, относно честите хапвания по малко и съответно реакцията на околните, които нямат представа от нещата.. :) така че те разбирам напълно..
казано от S_L на 11.02.10, 07:58:
Колко ли ми е познат този сценарий.. :) И при мен е така, относно честите хапвания по малко и съответно реакцията на околните, които нямат представа от нещата.. :) така че те разбирам напълно..
Мдам, цитат на колегите ми: “Ти пак ли ядеш нещо?” :lol:
И втори цитат: “Добре де, как може да ядеш толкова много, а пък да си толкова слаба..”
Естествено има още какво да искам по отношение на резултати, но сега-засега постигнатото ме радва :cheese: Стъпка по стъпка дет се вика ;)
Мнението беше редактирано от Грахче на 11.02.10 08:04.
казано от Грахче на 11.02.10, 08:03:
казано от S_L на 11.02.10, 07:58:
Мдам, цитат на колегите ми: “Ти пак ли ядеш нещо?” :lol:
И втори цитат: “Добре де, как може да ядеш толкова много, а пък да си толкова слаба..”
Естествено има още какво да искам по отношение на резултати, но сега-засега постигнатото ме радва :cheese: Стъпка по стъпка дет се вика ;)
Наистина до болка познато... :) :) аз вече съм се изморила да обяснявам, че човек трябва да се храни, за да изглежда добре и то с правилните храни, но хората не разбиращи си мислят, че един път е достатъчен... или неща от сорта “Днес цял ден нищо не съм яла” - само могат да ме разсмеят .. И така по тази тема много може да се говори.. :)
казано от Грахче на 10.02.10, 07:31:
Другият месец ще сменя програмата - ще говоря с единият от тренерите да ми сътвори една с повече свободни тежести. Стига толкоз уреди :coolsmile:
Подозирам, че ще са очаровани от желанието ти да мутираш в яко копеУе. :lol:
Пробвай при някой, който е наясно(например Лазар и другите ентусиясти от LiveToFit и са ти близко - на Плиска) или хич не се захващай с някакви самоуки билдъри/тренери. Важна е техниката, програмата е най-лесното и второкласник може да ти я напише.
ПС Учудват се на честите хранения, щото няма автомат за храни наоколо. Иначе, всички дами щяха да ядат солети на всеки 14 минути :lol:
Мнението беше редактирано от 6th на 11.02.10 19:35.
казано от С7АЛК3Р на 11.02.10, 19:33:
Другият месец ще сменя програмата - ще говоря с единият от тренерите да ми сътвори една с повече свободни тежести. Стига толкоз уреди :coolsmile:
Подозирам, че ще са очаровани от желанието ти да мутираш в яко копеУе. :lol:
Пробвай при някой, който е наясно(например Лазар и другите ентусиясти от LiveToFit и са ти близко - на Плиска) или хич не се захващай с някакви самоуки билдъри/тренери. Важна е техниката, програмата е най-лесното и второкласник може да ти я напише.ПС Учудват се на честите хранения, щото няма автомат за храни наоколо. Иначе, всички дами щяха да ядат солети на всеки 14 минути :lol:
Предвид факта, че сутринта единият от инструктурите ми обясняваше колко е хубаво да се гладува.. Може би има резон в мнението ти :lol: Ша видим - още около месец, да поприключа с таз програма и подФащам следващата.
Уикенда ми беше по-въглехидратно похапването, но и движението не беше никак малко. Бая танци :)
Таа за днес:
Ставане: 6:15ч.
Мляко+кафе;
Тренировка:
10 х 10 10 10
10 х 3, 4, 4 кг.
Флай на пек-дек
10 х 10 10 10
10 х 3, 3, 3кг.
Aрнолд преса:
10 х 3, 4, 4кг.
Кик-бек с дъмбел:
10 х 3, 3, 3кг.
Не работеше лег-пресата и реших, че и без тва не ми се тренират крака (натоварих ги достатъчно уикенда);
Закуска: 9:00ч. - лешници и кисело мляко;
Обяд - навън с колегите - ще видим какво, пържолка+салата вероятно;
Следобедна закуска: кисело мляко;
Вечерята ще е омлет.
Качила съм две фотки на крачетата - те са ми най-проблемната зона ;) Все още има какво да се работи по тях /с ‘любимите ми’ телефонни снимки/. Раменете мнооооого добре се развиват - ще взема да щракна утре и тях.
казано от Грахче на 15.02.10, 08:34:
казано от С7АЛК3Р на 11.02.10, 19:33:
Качила съм две фотки на крачетата - те са ми най-проблемната зона ;) Все още има какво да се работи по тях /с ‘любимите ми’ телефонни снимки/. Раменете мнооооого добре се развиват - ще взема да щракна утре и тях.Грахче, само стягане им трябва на крачетата и то ще стане като почнеш свободните тежести. И на мен горната част ми се развива по-добре, грам мазно нямам там.Но все пак сме жени, нали трябва да ръсим секс, пък то без малко мазно не става
Тенкс, Дива :)
То реално от средата на декември досега съм свалила около 2 сантиметра и от бедрата и са се постегнали доста... Ма (както вече казах) имам още какво да гоня. Не че не се харесвам и така - но съм голям максималист и понеже знам какво мога да постигна, съм се заела с въпроса.
Тааааа малко по малко и стъпка по стъпка. ;)
Днес няма тренировка - исках да се наспя.
За сметка на това стомахът ми е ужасно подут :-/ Прекалих явно с белтъчините тия 2 дни и веднага ми рефлектира - грр..
Иначеееееее хапването..
Ставане към 7:45ч. - мляко с кафе;
Закуска лешници и кисело мляко.
Обяд: свинска пържолка и салата от домат+краставица;
Междинката сега ще е 100-150гр. маслини с чайче;
Изобщо не ми се яде заради стомаха - ма си знам, че тря’а го боря точно с хапване :) Иначе не се получава. Ще го изтърпя днес.
Вечерята ще е само омлет без извара и някаква малка салатка или печени чушки.
Утре сутринта тренировка за гръб ;)
Мнението беше редактирано от Грахче на 16.02.10 13:27.
казано от Грахче на 16.02.10, 13:26:
Закуска лешници и кисело мляко.
Забелязвам, че това ти е обичайната закуска - маслодайни ядки с кисело мляко. А как си ги правиш - в смисъл натрошаваш ги и ги слагаш в млякото или отделно си ги хапваш?
Междинката сега ще е 100-150гр. маслини с чайче;;)
И маслинките виждам, че фигурират в междинните ти закуски, явно са ти сред фаворитите
Изобщо не ми се яде заради стомаха - ма си знам, че тря’а го боря точно с хапване :) Иначе не се получава. Ще го изтърпя днес.
Имаш проблем със стомаха ли? Някои храни не ти се отразяват добре ли?
Мнението беше редактирано от S_L на 16.02.10 18:26.
Понякога заменям лешниците с ябълки или други плодове - но понеже това се случва уикендите, рядко го описвам.
Да, имам разни стомашно-отделителни проблеми и малко трудно открих кои точно храни не ми пречат. Тези са сред тях. :)
Днес тренировката вероятно ще е след работа :)
И аз ще последвам примера на Дива - копирам въпросите на Лазар. Много ми хареса това, че той засегна важната тема за самочувствието и собственото възприемане.
1/ Въпрос: Кои са “другите”?
Отговор: Всички останали ;)
2/ Въпрос: Какво харесват “другите”? Руса (изрусена) коса, силикон и солети вместо крака?
Отговор: Твърдо не. Това, което човек излъчва е най-важното. Красотата и добрият външен вид определено не са водещото, по което хората се привличат - дали от другия пол, дали за приятели.. Убедила съм се, че хората с пъти повече се възхищават и уважават естественото поведение и естествените хора и ги предпочитат за комуникация от изкуствените кукли. Далеч не целя да обидя някой с това - дано никоя девойка от форума не се открие в тези ми думи. Просто няма нищо по-красиво от едно чаровно, усмихнато, вярващо в себе си момиче. Това е като магнит за хората. А до такова естествено поведение се постига много много лесно - най-важното е човек да си повярва :)
3/ Въпрос: Кое е по-важно - какво харесвам аз или какво харесват другите?
Отговор: Това, което аз харесвам. И в малък процент - което харесват другите. Както се казва - може нашето мнение не винаги да е точно, та трябва да имаме по една вратичка за нови идейки.
4/ Въпрос: Кое е по-важно за мен - здравето или външният вид?
Отговор: Здравето определено. Същата е логиката и за дрехите: удобство или гъзария, определено избирам удобството (или удобната гъзария по възможност);
5/ Въпрос: Аз ли трябва да се променям според вкусовете на “другите” или ще намеря хора, с които имаме сходен вкус?-
Отговор: Хората се променят непрекъснато под влияние на общуването с другите. Не е задължителен фактор да се съобразявам с техните вкусове - може да сме коренно различни и пак да си пасваме. Даже това понякога е по-добрият вариант, тъй като винаги има какво да науча или приема от околните;
6/ Въпрос: До колко важни са спортът и хубавата храна за мен?
Отговор: Важни: съдействат ми за различни здравословни проблеми, повишават силата и издръжливостта ми, карат ме да се чувствам по-добре и да изглеждам по-добре. Обичам цялостното усещане за зареждане, което ми дава спортът. А храната.. Там е ясно[/color] :-)
7/ Въпрос: Мога ли да постигна вътрешен покой ако следвам чужди идеали?
Отговор: Ъъъъъъъ това никога не съм се замисляла, май и не съм следвала чужди идеали. Представих си примерно ситуацията някое гадже да ми обяснява: “Гледай се каква си отпусната сега, кви са тия дивотии, що не се постегнеш малко!?”. Както се паля лесно, те так’воз отношение трудно ще изтърпя.
В тази връзка - имам един приятел, който ми обясняваше как няма да издържи дълго време гадже, което примерно напълнее с 5-6 килограма. И ще я кара непрекъснато да отслабва. Е, сори - човекът е голям пич иначе, ма ако избира девойките само по визия.. Според мен си е като проблемче ;)
8/ Въпрос: Сигурен/а ли съм, че целите, които следвам са мои или са цели на “другите”?
Отговор: Мои са - и се чувствам добре от тях.
Първо за вчера :) Нямаше тренировка, имах нужда от стабилно наспиване - та си го направих 10ч. сън.. Определено моят организъм не функционира нормално ако не докарвам поне 8ч. сън на ден. Ужасен съм поспаливко :long:
Ставане: 8:00ч. мляко с кафе;
Закуска: 9:30ч. лешници и кисело мляко. Поне те свършиха.
Обяд: 12:30ч. свинска пържолка + салата от домати, краставици, малко извара, зехтин и магданоз;
Междинка 16:00ч. кисело мляко;
Вечеря: омлет асорти - с малко пуешка шунка и домат, с 3-4 кисели краставички.
Водата беше около 3 литра;
А днес:
Ставане: 6.45ч. мляко с кафе;
Тренировка: 7:50ч. - 8:30ч.
Тренировка за гръб, задно рамо, бицепс + кардио
Загрявка: 5 минути кростренажор.
Придърпване на скрипец пред гърди със среден хват:
10 х 15, 20, 25 кг.
Гребане на машина:
хоризонтален хват:
10х25, 32кг
вертикален хват:
10х32, 39 кг.
Хиперекстензии:
2х15
Разтваряне на дъмбели от полулег:
10х3, 4, 4кг.
Сгъване на скрипец с права ръкохватка:
10x3,75 5 5
Сгъване на дъмбели от стоеж:
10х3, 4, 4кг.
Кардио: 10 минути крос, 10 минути кростренажор
Закуска /9:30ч./: кисело мляко + няколко ядки и ябълка;
Обядът ще е като вчера. Имам нужда от малко по-малко храна, че само ми се издува корема с тия огромни порции на обяд навън. А и понеже идва цикъла след няколко дни - всичко ме издува. Гррр. :lol:
За междинка имам малко маслини;
Вечерята пак омлет, че е най-лесен за напасване. Ако не ме мързи, може да си приготвя малко гъбки с масло - ще видим ;)
А иначе.. Сутринта във фитнеса поредна ситуация: идва момиче, изключително слабо - само кожа и кости. И инструктора с чиста съвест почна да й изготвя програма за намаляване на подкожните мазнини, докато тя определено няма нужда от това.. Та пак се замислих - това просто идеята да се вземат парите ли е? Или реално да съдействаш на хората с изготвянето на най-подходящата програма? Да не говорим колко упорито и на нея й се обясняваше за лечебния глад .. Пфффффф.
Мнението беше редактирано от Грахче на 18.02.10 07:31.
Мдааааааа - много хубава тренировка :) И много приятно наспиване :-)
Ставане: 6:20ч. - мляко с кафе.
Тренировка от 7:40 до 8:20ч.
Тренировка за крака:
Велоергометър за загряване - 5 минути.
Разгъване на машина за квадрицепс - лег екстензии:
12 х 10, 15, 15
Сгъване за задната част на бедрото на машина:
12 х 10, 15, 20
Последните 2 ги правя в суперсерии.
Сгъване на аддуктор:
12 х 10, 15, 15
Разгъване на абдуктор:
12 х 15, 15, 20
И тези двете са ми в суперсерии.Повдигане на пръсти на Калф машина за прасец:
20 х 5, 10, 10
Изнасяне на крака назад с ремък на скрипец:
12 х 3.75кг., 3.75кг., 5.00кг.
Коремни преси 2х10[u/]
Кардио:
крос 10 минути, 10 минути кростренажор
9:30ч. закуска - бразилски орехи с кисело мляко. За утре пак има ябълки :)
13:00ч. обяд: свинска пържолка (имам от вчера) + салата домати и краставици;
15:30ч. междинка пак бразилски орехчета - предвид факта, че съм на танцово парти вечерта, вероятно изобщо няма да ми се яде - та е по-добрия вариант да се позаредя с малко енергия.
Вода: около 3литра.
Това пак е планово ;)
Тъй като обичам равносметките (а и ми играят ролята на допълнителен мотиватор), последните 2 месеца и половина съм постигнала следното:
- намалих обиколките на проблемните зони с 2,5 см. По тази точка има горе долу толкова още да се направи;
- стегнах доста краката. И тук има още какво да се постигне;
- подобрих релефа на горната част от тялото - определено вече се вижда някаква мускулатура;
- увеличих доста издръжливостта си - забелязвам го специално при кардиото.
- не знам дали е съвпадение, но откакто промених храненето, не съм боледувала. Тази зима реално изкарах един единствен грип (или настинка - не знам какво беше) за 2-3 дни средата на ноември някъде, въпреки че всички около мен кашляха и кихаха като луди. Особено покрай истерията със свинския грип, когато всичко живо се разхождаше с маски - дори в дискотеките :lol:
казано от Грахче на 19.02.10, 07:42:
- не знам дали е съвпадение, но откакто промених храненето, не съм боледувала. Тази зима реално изкарах един единствен грип (или настинка - не знам какво беше) за 2-3 дни средата на ноември някъде, въпреки че всички около мен кашляха и кихаха като луди. Особено покрай истерията със свинския грип, когато всичко живо се разхождаше с маски - дори в дискотеките :lol:
С това съм съгласна и аз...разболях се за 2 дни след като 3 месеца изкарах на джънк, иначе не съм и кихнала. Супер просто.
И още един бонус - косата ми не цъфна нито веднъж за последната година, а не можех да изкарам и един месец без цъфтежи. Е, сега пак върза :), но джънкът не прощава :lol:
Хехехе, не трябваше да споменавам разболяването :) Дет се вика - дръпнах дявола за опашката.
В неделя се докарах до ръба на изтощението с разни извънредни репетиции.. И май ми падна рязко имунитета - та вчера се събудих с гърлобол. Е, хванах го превантивно, та до момента не е чак толкоз зле положението, но за всеки случай ще се пазя от по-активни тренировки 2-3 дни :) Че в петък има голямо парти, а в неделя - концерт и ще ми дойде леко нанагорно с репетициите и без това. :-)
Днес - почивка по отношение на храненето. Основно плодове и мюсли, че съм забелязала, че това най-малко ме натоварва, когато съм болна. Утре се връщам на нормално хранене ако съм по-добре. И в четвъртък - фитнес. :) Понеделник и вторник пълна почивка от движение.
23.02.10
13:22
грахче защо така внимаваш с тренировката за крака?предполагам че са ти най-силната част от тялото,използвай я :P
казано от Queen Kobra на 23.02.10, 13:22:
грахче защо така внимаваш с тренировката за крака?предполагам че са ти най-силната част от тялото,използвай я :P
Да, със сигурност са ми най-силната част от тялото. Но далеч и не искам да доразвивам още мускулатурата - поне с този тип тренировки.
А иначе краката гледам да ги щадя, защото ги натоварвам много и с народните танци :) ;-P Все пак не е идеята да ги размазвам от тренировки. И така ‘страдат’ достатъчно от активността ми :lol: Мисля, че просто самата ми програма не е напасната към момента за голямото допълнително натоварване - та следващият път, когато изготвяме новата със свободните тежести, ще внимавам да се съобрази и тази част. :)
Ехо, аз да си кажа, че почивката от фитнес поприключи ;)
Вече съм здравичка, мина и концерта - така че има и време за тренировки ;)
Утре се надявам фитнеса да работи, че да си направя първата тренировка за седмицата. Ако не - малко по домашному и вечерта танци.
Хайде време беше да се върна в залата :) Достатъчно почивка (ако може така да се нарече с 2-3 часовите репетиции за концерта). Сега малко отпуск за пълно наспиване :)
Ставане към 8ч.
Мляко с кафе;
Закуска: ябълка и кисело мляко;
Отново спане 2 часа :lol:
Обяд (някъде към 2ч.) - омлет с шунка, извара и кисели краставички;
Тренировката беше някъде от 18ч. до 18:50ч.
10 х 10 10 10
10 х 3, 4, 4 кг.
Флай на пек-дек
10 х 10 10 10
10 х 3, 3, 3кг.
Aрнолд преса:
10 х 3, 4, 4кг.
Кик-бек с дъмбел:
10 х 3, 3, 3кг.
Междинката беше моркови - нещо ми се бяха прияли :)
Иииии вечерята се очертава късна, че така се разбрахме с една приятелка - вероятно свинска пържолка със салатка.
Утре пак тренировка.
07.03.10
11:26
грахче,защо не вземеш да намалиш броя на повторенията?
не ти се меся разбира се но
ако правиш 1-2месеца шестици с по-голяма тежест накрая ще можеш да правиш осмици с нея и изобщо колкото по=тежичко си вдигам по-добре си усещам тялото как работи
Queen Kobra, не ми е била целта силови постижения, но.. По-натам мога да пробвам.
Засега нямам достатъчно налична енергия и за фитнеса, натрупват ми се по 4 репетиции седмично с народните танци, между 1.5 и 2ч. всяка и в общи линии ще остана евентуално на някакви леки упражнения у дома за дораздвижване. Иначе ще се пренатоваря, а изобщо не ми е целта това.
Тааааааа да си кажа защо не се включвам във форума :) Дет’ се вика - връщам се поне временно изцяло към старата ми лИбов - танците.
Понеже така или иначе понаминах ‘насам’ - реших да се отбележа и в моя си дневник ;) Много удобно е изкаран като линк директно към профила - та поне не ми се налага да търся особено много време (grin)
Като гледам не съм писала от 2010г. :) Какво стана за това време.. Танците от хоби - се превърнаха в нещо повече. Започнах постепенно да водя една малка групичка в центъра. Тъй че приятното занимание 3 пъти седмично, си се превърна в задължение.
Силовите тренировки си стоят в наличност (за щастие). Харесва ми какъв ефект дават на тялото - харесва ми как с времето човек се научава да контролира мускулатурата си, харесва ми как започва да изглежда. Та.. Пренесох фитнеса у дома. Имам си вече кростренажор, лост, дъмбели (все се чудя дали е с П или Б), малко тежести. Следващата цел са лежанка и стойки, че имам малко затруднения с клека така - не мога да прехвърлям вече тежестта на натоварения лост над главата :D
Мерките изобщо не си ги знам вече.. Знам само, че ми харесва как изглеждам :) Чувствам се добре в кожата си. И съм доволна от това, което спортът носи като ползи.
Тъй че.. Наминавам за ‘Здрасти’ 8-)