31.01.05
17:09
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=35655#35655
————
Абе хорица искам да попитам многото секс вреден ли е за занимаващите се с фитнес
Преместих темата ви. Моля внимавайте каде поствате тема!
Емил
Из форума има доста по този въпрос. Имаме план за написването и на подобна статия, но засега има други проекти по, които работим.
по-здрави
31.01.05
20:01
Бе не е вреден според мене . Давай смело - “секс на екс” както се казва.
по-здрави 8)
31.01.05
20:06
На мен това ми е диетата за релеф и пак и пак яко секс аре живи и здрави :wink:
31.01.05
20:08
сексът е едно от най-хубавите неща в живота ни,така ,че не се и замисляй да го вкарваш в някакви рамки и режими :shock:
ако видиш зор - ще те уредя с Мима цицата, немай грижи!
Качвай жените на небето, само ако си струват, на другите им бий глутеуса!
31.01.05
23:38
[quote author=“aeshna”]ако видиш зор - ще те уредя с Мима цицата, немай грижи!
:lol: :lol: :lol: Хахаха мими цицата.... :lol: :lol: :lol: охоооохохооо
[quote author=“Morpheus_00”][quote author=“aeshna”]ако видиш зор - ще те уредя с Мима цицата, немай грижи!
:lol: :lol: :lol: Хахаха мими цицата.... :lol: :lol: :lol: охоооохохооо
Само аз ли не знам коя Мими Цицата? :oops:
па тая за кутия Фемина чудес прави бе :lol: :lol: :lol:
Този акт, сега говоря сериозно, не може да се счита за вреден, тък като когато имаш нужда, означава че имаш производство на тестостерон, който е нашият мъжки нагон, който както казва Йода вдига малкия Джедай и става опасно :lol:
Единственото , което бих ти препоръчал е да слагаш гумички, че си еб.....о с болести и много внимавайте всички! Пък и да не ставаме татковци! Лично аз считам че, сексът е необходим, особено когато се влагат чувства и любов, дори във всяко едно джижение! След това си в рая! Е, по 3 пъти на ден вече ще е множко, макар че, аз ..... хм, бе да има за после! Успех в леглото и после бегом в залата - тази формула работи!
ПС: Биджи каза интересна теория, тоя дето зоби има дъщеря! Интересно, и той има ! :lol:
[quote author=“aeshna”]както казва Йода вдига малкия Джедай и става опасно :lol:
Вече съм “Тъмен Балкански Субект” :lol: :lol: :lol: Секса е много полезен и се препоръчва, защото когато го правиш, секрецията на собствен тестостерон се покачва и съответно спортните успехи и т.н. Само не прекалявай 8) (лично аз обаче не усещам прилив на сила след секс както каза Кирил Вълчев в “МиФ” и да вдигам повече тогава - точно обратното, сякаш като го направиш се чувстваш уморен и отпаднал, даже ми се спи! Затова никога не вдигам (тежести :lol: ) след секс)
01.02.05
11:00
Що бре - ти да не им плащаш? :shock:
01.02.05
11:42
Хахахаха който търси намира :wink: ! Хвани си стабилно гадже и готово.
то може и гадже за без пари да се хване, ама трябва да му слагаш торба на главата
01.02.05
12:48
Абе че си трябват пари - трябват си то без хич не може. Но чак пък много скъпо да излиза - можем да поспорим.
Абе прави си секс и не се бой за нищо.Полезен е коато сваляш мазнини заради ирасходваните калории
02.02.05
15:16
Сексът е полезно нещо според мен.Без тази благинка аз немога да живея.
Между другото вие наистнина ли плашате за секс, вие не сте добре.Опитвали ли сте се за сваляте мацки или само по курви ходите?
Не е нужно да имаш много пари за да си намериш приятелка в краина сметка за какво ходите за да ви е хубаво или заради някакви облаги на единия спрямо другия.
аз не ходя по курви, те идват при мен, но ги бегам, щото са цъфнали като божури отдолу и имат дъх на магагагуда в размножителен сезон! Беги бе, секс за пари :roll:
да живее моногамията и ..... жените ни чрез нея
сега малко сериозно по темата :)
Съществуват противоречиви мнения относно това доколко е полезен сексът. Според някои изследвания честото му практикуване носи много ползи за организма като цяло - засилва имунната система, намалява риска от рак на простатата, намалява нивото на стресовите хормони и др. Според други редовният секс отслабвал имунната система. В карйна сметка всички са единодушни, че трябва да се намери баланс,за който се твърди, че бил 3 пъти седмично.
Като изключим сексът като кардио, по-интересен за билдърите стои въпросът до каква степен влияе в/у производството на собствен тестостерон,без който няма мускули. В тази връзка четох едно проучване относно влиянието на еакулацията. Според него ако човек не еакулира в продължение на 7 дни производството на тестостерон се увеличава с 40%. На 8-мия ден обаче спада главоломно. В същото време еакулацията не понижава нивото на тестостерон.
Идеалният режим за повишаване на тестостерона според автора на статията е: сексуална стимулация преди тренировка (без еакулация) - агресивна тренировка (не ми стана ясно какво има в предвид под това) - еакулация до един час след тренировка. Отделно в предтренировъчното хранене трябва да отсъстват въглехидрати, за да не се повишава нивото на инсулина. Също така е препоръчително да се правят споменатите почивки от 7 дни и когато нивото на тестостерон достигне връхната си точка да се тренира.
03.02.05
12:16
Драги SGK,много изчерпателна статийка, но трябва да прочетеш какви неща все пак си написал!как така без въглехидрати преди тренировка?-от къде сила бре човек?!?!?
Така ся по темата:на всеки му е яко докато еякулира в/у приятелката,която се пръсва от удоволствие,но момчета съжалявам,тва не трябва да го правим всеки ден-уви трябва да намерим “ЗЛАТНАТА СРЕДА” която е около 1-2 пъти в седмицата(тва си е мое лично мнение).
ПС:Емил, съжалявам за нецензурираното мнение!
Няма нищо братле, тази тема и без това е в този тон, което си е ОК няма лошо. Иначе виж тази статия за повече инфо за въглехидратите преди тренировка http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3774
[quote author=“milo”]Драги SGK,много изчерпателна статийка, но трябва да прочетеш какви неща все пак си написал!как така без въглехидрати преди тренировка?-от къде сила бре човек?!?!?
виж, темата е свързана с влиянието на секса в бодибилдинга и няма нищо общо с енергията за тренировка. При прием на въглехидрати се повишава отделянето на инсулин,което подтиска отделянето на тестостерон.
03.02.05
19:43
Секса е прекрасно нещо а и наистина е начин за намаляване на стреса.Действа много ефикасно....а и това е начин да намалите агресивноста си.Онази статия за възбуждането преди тренировка ,мога да ви кажа че наистина ще ви направи много по надъхани(агресивни) когато помпате с железата.Но SGK 2 пъти в седмицата не са ли малко?
ограничения в броя на актовете през седмицта е глупаво! Пердашил съм и нон-стоп, т.е. поне 7 пъти седмично и не ми бе никак зле! всичко зависи от настроението ти и храната която приемаш!
Изпукай 2 хапа трибестан и нещата ще се оправят! Сега някои може пак да ме нападнат :twisted:
Пичове, успех в леглото!
03.02.05
21:32
SMACK MY BITCH UP
[quote author=“twista”]SMACK MY BITCH UP
И феновете на Продиджи се изказаха по темата
aeshna ти си атлет на мен лично не ми е приятно всеки ден през ден става но всеки ден се губи удоволствието което трябва да ни носи кекса това си е мое мнение все пак при теб нещата може и да са другояче
05.02.05
11:07
Вие всички се изкарахте ебахти и секс машините.
Верно че фитнеса увеличава издръжливоста ама чак па толкова :lol:
ами на мен добре ми влияе вупреки че не го прая мн често(само когато наште ги няма :) ) ма не е полезно преди тренировка щото силата,а и ъмьт ти ще са другаде :D
11.03.05
20:14
Аз пак таман ша реша да докарам некое момиче у нас и сестра ми ша
дофтаса
11.03.05
20:19
Сестра ми лесно я гоня давам два лева за кафетата и познай цял ден я няма :)
Абе според мен, нали най добре е да се тренира сутрин щот тогава нивото на тестостерона е по високо, ами до колкото знам след СЕКС нивото отново се покачва за да може да се компенсира загубата на някой флуиди, но пък след секс човек е уморен, нз може би 1h след СЕКС или ...:):) не съм сигурен!!!
[quote author=“liebeskummer”]ами на мен добре ми влияе вупреки че не го прая мн често(само когато наште ги няма :) ) ма не е полезно преди тренировка щото силата,а и ъмьт ти ще са другаде :D
Напротив тогава няма да се заглеждаш по фусти
[quote author=“king_pin”]Абе според мен, нали най добре е да се тренира сутрин щот тогава нивото на тестостерона е по високо, ами до колкото знам след СЕКС нивото отново се покачва за да може да се компенсира загубата на някой флуиди, но пък след секс човек е уморен, нз може би 1h след СЕКС или ...:):) не съм сигурен!!!
Да ама сутрин нивото на гликогена е ниско и гориш мускули или мазнини!!! По-добре е според мен като станеш да изпиеш един суроватъчен, след това да закусиш и след това на трен. Най-рано към 10-11 ч!
14.03.05
10:35
—————извън темата——————-
Аве момчета...
Жените ви ако разберат за какъв вид тренировки за покачване на мускулната маса ги използвате... Ще играе дървен Господ!
:lol: :lol: :lol:
—————извън темата——————-
Ами според гаджето ми е разсейващо ...та гледа преди да му дойда да е тренирал вече ;)
Но чак пък вредно?!? Не мисля :!:
30.03.05
10:37
Най-после едно женско мнение : :lol:
30.03.05
14:17
Хах :lol: не е вредно, но след еакулация забрави фитнес, експериментирал съм преди фитнес и да ти кажа силата яко спада ( не говорим за секс а за не толкова изтощтителното маструбиране :P ). Май ти спада тест.-а, така де това не е доказано, ама смятам някой път да го пробвам ( ако успея :twisted: ) това с едната седмица.
П.П. Сексът е за престиж, чекията е за удоволствие. ( Светльо, ” Хиподил” ). :!: :!: :!:
Спада тестостерона, защото той участва в сперматогенезата и съответно като еякулираш той работи не в полза на мускулите!
Злоупотребата със секс определено пречи на бодибилдинга
Но все пак един се живее :lol:
Пък и аз лично не се готвя за Мр.Олимпия :lol: