07.02.10
21:25
Здравейте , имам 1 въпрос , понеже мисля да започна 1 път в седмицата да ходя да плувам по час , час и нещо в неделя , а на фитнес ходя понеделник сряда и петак , та въпросът ми е ще ми попречи ли плуването в/у качването на ММ и също има ли някакав варянт при който като ходя да плувам в неделя да ям малко въглехидрати и да топя мазнини , след това в останалите дни да ям умерено количество въглехидрати и така хем да качвам маса , хем да не качвам много мазно или това е в сферата на мечтите и просто да си приемам много въглехидрати всеки ден :) Мерси
08.02.10
08:14
ами противоречиш си хем искаш да качваш,хем искаш да сваляш...Кажи точно каква ти е целта :)
08.02.10
10:22
не разбра ли каква му е целта?Каквато на всеки друг.,качване на мм с минимално количество мазнини..Според мен с плуването,дори да ядеш всеки ден въглехидрати(стабилно)няма да се омазниш много,но зависи какъв тип тяло си.
Ами да доло горе това ми е да качвам ММ и едновременно да не качвам много мазно , че лесно се омазнявам и за това се чудя как да си разпределя въглехидратния приемза да постигна тази цел , заедно с плуването. Четах 2 3 статии за въглехидратна ротация , но не знам дали точно това е подходящия начин за мен ;)
Мнението беше редактирано от hardrlz на 08.02.10 11:21.
Искам само да попитам много ли е час и половина плуване с почивки , и как е по добре по малко време с по голяма интензивност или повече време с повечко почивки . Аз гледам минимум километър и половина да ги рпавя като започвам с половин километър кроул половин бруст и половин бътерфлай(с повечко почивка) :)