замяна на supermass2100???

10.03.05
21:03

според 1 друга тема supermass 2100 на биогейм не струва
кажете ми с какво да го заменя примерно дет е добро за качване-качвам трудно

10.03.05
23:43

Мега масс 3000 на Универсал за него говорат че е мн добър

11.03.05
00:10

Всякакъв друг гейнер! Повече въглехидратно съдържание за повече маса! Това е, търси според финансите, има доста фирми, поне за 5 се сещам сега, но не искам да им правя безплатна реклама  :P

11.03.05
18:40

[quote author=“liebeskummer”]според 1 друга тема supermass 2100 на биогейм не струва
кажете ми с какво да го заменя примерно дет е добро за качване-качвам трудно

бе не знам....и според 100 други теми да не струва - изпий 5 кила за 2 месеца и после кажи че не струва.
Верно излизат пъпки (от бързите въглехидрати), пърди се....но се и качва доволно. Аз близо 2 години съм го пил и особено в началото качвах към 2кг на месец (със здраво хапване естествено) и без каквито и да било други суплементи.
Вместо да даваш на ла*няните вносители 27/1.5кг (толкова в САЩ струва кило суроватъчен 80% :twisted: ) давай по 12лв/кг за БГ мизерия....и пак ще качваш. а с останалите пари си земи протеин, амино, креатин или глутамин - ефекта ще е по-добър :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1