Избор на протеин (изолат)

19.02.10
07:57

Здравейте, ще си вземам 2 туби от следните 4, интересува ме лични мнения, потребителски, какво мислите за отделните протеини. Имат сходни състави, интересува ме дори и вкуса, качеството и такива неща.

1) Reflex Nutrition Instant Whey

2) MET Rx Supreme Whey

3) Dymatize Elite Whey

4) Sci Mentor Premium Whey

Поздрави

казано от Giovane на 19.02.10, 07:57:

MET-Rx Supreme Whey

Доста приличен протеин, но ти напомням, че съдържа и концентрат (не е само изолат). На вкус е наистина отличен, разтваря се без проблеми. Качество - ако дефинираш критериите, по които да го оценя - ще дам по-точно мнение. Читав протеин, ще ти свърши работа, знаеш как да го приемаш. Тъй като не съм пил от другите, които си посочил, няма как да го сравня с тях.

19.02.10
09:01

Ами и мен ми е фаворит като марка, но просто има мъничко по- слаби характеристики от другите. Понеже не мога да дам линк към дискаунт суплементс, ще копирам тази информация; Ето тук са качени всичките марки и протеини. За сега съм се спрял сякаш на туба Рефлекс и Sci Mentor/MET Rx. Иначе важно е супер разтворимост, сносен вкус. Като гледам всички са с малко карбс, което е предимоство. По- скоро въпроса ми е потребителски мнения ;)

http://tinyurl.com/whatproteintochoose

казано от Giovane на 19.02.10, 09:01:

Иначе важно е супер разтворимост, сносен вкус. Като гледам всички са с малко карбс, което е предимоство. По- скоро въпроса ми е потребителски мнения ;)

http://tinyurl.com/whatproteintochoose

Supreme Whey на MET-Rx има достатъчно добра разтворимост и според моите предпочитания - отличен вкус (ванилия имам предвид). Преди време изпих една кутия, затова си позволявам да давам мнение. Ако трябва да съм честен - суроватъчният протеин на Redis се разтваря чувствително по-лесно от Supreme Whey, но едва ли попада в зоната на интересите ти.

19.02.10
10:34

Без да съм опитвал Supreme Whey на MET-Rx,давам гласа си за Sci Mentor Premium Whey.Пил съм протеините на много други фирми и имам доста широка база за сравнение-като вкус протеините наSci Mentor са №1 за мен(поради тази причина към мен пътуват в момента още 4 кутии-3 ванилия и 1 ягода,4 за 100 паунда).Във вода се разтваря много лесно и е много вкусен,в мляко остават малки бучици и става малко по-сладък от необходимото.Имай предвид,чеSci Mentor Whey Excel - 2.25kg е малко по-добър на вкус от Sci Mentor Premium Whey,но който от двата да вземеш няма да съжаляваш.

19.02.10
10:38

Ами в случая нямам избор от двата. Най- вероятно ще поръчам един Sci mentor И един Reflex whey. Някаква идея имаш ли за вкусовете на Sci Mentor? Имам в момента шоколад и ягода, изпих и една ванилия, ванилията не ми хареса особено (не на тази марка), така че по- скоро нещо различно. По- скоро Chocolate Orange или Chocolate Mint ;) A и също така, в туба ли са 5лб протеините или в кутия, както е показано на картинката?

19.02.10
10:46

От тези дето си ги посочил в линка си не си взимай CNP Professional Whey Protein-като вкус нищо специално и се разтваря много трудно,остават много бучки.

19.02.10
10:50

В кутията има плик.Не са в туба.Ами за вкусовете пил съм шоколад и ванилия,и двата ми харесват много,но то си е индивидуално.Сега си взех ягода да я пробвам.

19.02.10
12:28

Написал си в скоби думата изолат, но нито един от изброените не е чист изолат, а са блендове (може и да се лъжа, но карам по спомен). Пил съм Диматайз и Мет-рх на времето, но не мога да кажа кой е по-добър.

19.02.10
13:25

Като гледам цените на тея протеини, за същата пара можеш да си вземеш хидрлизиран изолат ATW от bodybuilding.bg ;)

19.02.10
17:58

Ами не е така, ще ги взема по 65лв. с доставка и всичко. Иначе в скобите наистина допуснах грешка, наистина изброените са блендове.

19.02.10
19:31

Един глас за Sci-Mentor Premium Whey
Chocolate - страхотен вкус

PROTEIN BLEND
[ WHEY PROTEIN ISOLATE, WHEY PROTEIN CONCENTRATE, [MPC], LACTOBACTERIUM PROBIOTIC ]

Мнението беше редактирано от FITNESS MAFIA на 19.02.10 19:31.

19.02.10
21:37

Принципно, ако имаш финансовата възможност, купи си чист изолат! Преимствата му са безспорни!

19.02.10
22:43

от кьде ще го порчаш

20.02.10
09:29

И аз съм се насочил към чист изолат, ако може избройте няколко качествени продукта....

20.02.10
09:29

Най- вероятно от тук : http://tinyurl.com/whatproteintochoose

Ще поогледам другите европейски сайтове дали няма да си харесам нещо друго на атрактивна цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1