Въпрос за GNC Whey Protein

20.02.10
14:15

Става въпрос за този протеин: http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2944045
Днес го видях в една аптека, мисля че беше към 30-тина лева 400 и нещо грама. Мислех да си го взема, обаче ме притеснява това, че пише да не се използва за отслабване. Иначе има 4 гр. вълглехидрати в доза което ме задоволява. Виждам, че и на другите им протеини пише да не се използват за отслабване. Но защо е така, ще има ли проблем да го пия ? Какво мислите...

Темата беше редактирана от Him на 20.02.10 14:15.

20.02.10
14:30

Мисля, че трябва да прочетеш малко информация относно протеиновите пудри!
Тези 400грама, предполагам не знаеш, че ще ти стигнат за около...максимум 1 седмица. А после? Ако няма да си купуваш пак, по-добре не си давай парите на вятъра. Ако обаче си решил да си купуваш, то по-добре си купи голяма разфасовка, защото излиза по-евтино!
4гр въглехидрат в доза си е бая, като имаш предвид, че има протеини с по 0гр. Няма да ти попречи (много) да чистиш.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.02.10 14:32.

20.02.10
14:50

казано от Стоянчо на 20.02.10, 14:30:

Мисля, че трябва да прочетеш малко информация относно протеиновите пудри!
Тези 400грама, предполагам не знаеш, че ще ти стигнат за около...максимум 1 седмица. А после? Ако няма да си купуваш пак, по-добре не си давай парите на вятъра. Ако обаче си решил да си купуваш, то по-добре си купи голяма разфасовка, защото излиза по-евтино!
4гр въглехидрат в доза си е бая, като имаш предвид, че има протеини с по 0гр. Няма да ти попречи (много) да чистиш.

Да знам пресметнах си, но мисля да го пия само след тренировка за възстановяване. Така ще ми стигне за около месец. Иначе благодаря за отговора

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1