20.02.10
19:56
Здравейте! Решил съм да си зема Креатин етил естер (ЦЕЕ) но незнам на коя фирма тей че моля дайте някои предложения за фирми така Доказали са се! до 50 лева :)
А дали мога да очаквам нарастване на ММ защото е логично когато вдигам по големи тежести да расте повече мускулът?
21.02.10
08:40
креатинът е номер 1 добавка за мм виж топ продуктите са на креатинова основа
Да знам че без стабилно ядене няма да стане.
Тей де вече разбрах благодаря на всички за помоща! :)
Абе май и на идея си нямаш какво да ядеш.. Някой щом каже “стабилно”, а не добро или правилно хранене веднага прави впечатление, че хабер си няма и както според 1 приятел “стабилно хранене - тъпчеш се много пъти на ден с каквото има в хладилника, по 1 хляб на ядене, яко от всичко, каквото намериш”....
21.02.10
19:22
абе каквото и да яде пак е по-добре да тренира и да яде глупости отколкото да не тренира и да яде глупости истината е една има ли тестостерон ще има мускули и нисък процент мазнини и аз ям пощи 1 хляб на ден и с нищо не ми е попречил или навредил на тренировките дори ме зарежда много добре с енергия.
И само не си мисли, че винаги ще е така. Пък и + това комплексните въглехидрати са хиляди пъти по-добри и ефикасни за качване на мускулна маса от простите (в частност примера за целия хляб на ядене - конкретно бял, не става дума за прости въглехидрати като мед, стафиди и т.н. в определеното за тях време). Сега ако си качил и някое друго кило от начина ти на хранене, не си мисли, че ще е така и занапред, а това с тестостерона беше пълна глупост... Ти по кило тестостерон ли трябва да секретираш на ден, че да се тъпчеш с всевъзможни боклуци и да качваш мускули и да си на нисък % мазнини, което пак не би било възможно...
22.02.10
13:37
имаш ли добро кръвообръщение повече тестостерон и добър метаболизъм и по 10 хляба да ядеш ,никога няма да бъдеш лоена топка.