Апетит

11.03.05
14:00

Чувствам глад, но нямам апетит и желание за ядене. Кажете някакви витамини, билки .............. :cry:

11.03.05
14:36

Просто следвай вътрешното си чувство - все ти се яде нещо специфично, хапни го и може да ти мине това чувство на глад. Пийни едно кафе - при мене от него ми идва страшен апетит.

11.03.05
22:35

Eми замисли се, дали сега ти е време за ядене, ако е и не ти се яде, насили се, колкото можеш, но не чак да е прекалено.

НАправи си режим на хранене в един диапазон от време винаги яж и така ще си ок.

Ако ядеш когато каквото ти падне трудно можеш да разчиташ на резултати.

O.

12.03.05
14:33

Аз нямам такав проблем ,но някаде в форума бях чел ,че бирената мая помага . Пробваи :D

29.03.05
22:37

И аз скоро имах такъв проблем, но за щастие отмина .

29.03.05
22:56

[quote author=“Anthrax”]Аз нямам такав проблем ,но някаде в форума бях чел ,че бирената мая помага . Пробваи :D

Точно. Вземи си бирена мая, на много хора отваря вълчи апетит, включително и на мен 8)

LA

29.03.05
23:14

Аз огладнявам само като видя някой да яде!МОже би ако първо си мислиш няколко минути за ядене...

29.03.05
23:28

Лелеее да ви имам проблема:D .
Иначе по темата пробвай да стоиш известно време на 0 въглехидрати (колкото се може по-малко) и всичко ще се оправи. И без това е полезно от време на време да се прави за забързване на метаболизма и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1