21.02.10
14:07
Здравейте!На 17 год. съм (почти 18) ,тренирам от 2 години.Значи досега взимах към протеина,аминокиселини (БЦАА) и креатин (Гриин МАГ).Сега ми свърши креатина и мисля да си взема още нещо което да комбинирам с протеина и БЦАА ,за още няколко килограма.Засега се спрях пак на креатин - Сайз Он.Мислих си за някаква друга добавка,но не намерих нещо подходящо.Азотните буустъри не ми допадат,глутамина ми се струва малко излишен (освен ако не е във високи дози,а и мисля,че креатин е по-добре) и то друго мисля,че не остана.Ако се сещате за нещо друго споделете,но главния ми въпрос е,ще има ли някакъв проблем ако примерно след като съм свършил единия креатин,веднага да почна другия?Аз попринцип Гриин МАГ-а го пих на “цикли” - 1 месец пих,1 “почивах” и след това си го доизпих.Вярвам,няма да е проблем ако почна сега Сайз Он-а ?Той обаче е по-малко дози и стига само за 1 месец.
Колко време беше последния цикъл с креатин ? И все пак - почини 15-20 дена! И сайз он, и грийн маг са доказано добри формули! Експериментирай!!!
21.02.10
14:39
Значи,като го взех го пих един месец,след това почивах един месец и след това го изпих останалото което беше (месец и 1-2 седмици някъде беше втория и последен цикъл).Тази седмица ми беше последната доза.Мога да почина но мисля,накъде 1 седмица макс,защото не искам да губя време,че като стане топло трудно ще се качва :)
П.П. Забравих да кажа,че главната ми цел в момента е ММ ,а не толкова сила!Спрял съм се и на още 1 продукт - Dark Rage,но за него съм чувал различни неща.Предложете ми е вие нещо,ще ми е от полза :)
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 21.02.10 14:41.
Ти може да искаш да почиваш 1 седмица и пак да качваш ама рецепторите ти, които са задръстени от креатина в момента може да са на друго мнение и да си пикаеш цял месец креатина :) Ама щом си решил успех ;)
казано от -=REFLEX=- на 21.02.10, 14:07:
Здравейте!На 17 год. съм (почти 18) ,тренирам от 2 години.Значи досега взимах към протеина,аминокиселини (БЦАА) и креатин (Гриин МАГ).Сега ми свърши креатина и мисля да си взема още нещо което да комбинирам с протеина и БЦАА ,за още няколко килограма.Засега се спрях пак на креатин - Сайз Он.Мислих си за някаква друга добавка,но не намерих нещо подходящо.Азотните буустъри не ми допадат,глутамина ми се струва малко излишен (освен ако не е във високи дози,а и мисля,че креатин е по-добре) и то друго мисля,че не остана.Ако се сещате за нещо друго споделете,но главния ми въпрос е,ще има ли някакъв проблем ако примерно след като съм свършил единия креатин,веднага да почна другия?Аз попринцип Гриин МАГ-а го пих на “цикли” - 1 месец пих,1 “почивах” и след това си го доизпих.Вярвам,няма да е проблем ако почна сега Сайз Он-а ?Той обаче е по-малко дози и стига само за 1 месец.
Почини 20-тина дни и почвай Сайза.
22.02.10
10:52
Добре,ще ви имам мненията в предвид и ще направя една почивка от 20тина дни.В крайна сметка здравето си е най-важно :)
казано от -=REFLEX=- на 22.02.10, 10:52:
Добре,ще ви имам мненията в предвид и ще направя една почивка от 20тина дни.В крайна сметка здравето си е най-важно :)
То не е толкова до здраве, колкото до минаване на тези ~100 лева през пишката ти.