Добавки по време на НВД ?

22.02.10
15:03

Здравейте , от скоро см на НВД , но се чувствам много отпаднал и мисля да започна да взимам добавки . Препоръчайте ми какво да си взема.Правя кардио сутрин 5 пъти седмично и 4 пъти ходя на фитнес.Cellmass на BSN подходящ ли е по време на НВД ?

22.02.10
16:49

вземи си БЦАА!!! ще ти пазят мускулите и ще те тонизират. Щом се чувстваш толкова уморен си вземи и протеин,а за да увеличиш ефекта от НВД-то си вземи Л-карнитин

22.02.10
16:56

Не, Селмас не е подходящ.
Вземи си протеинов изолат, рибено масло, витамини. Можеш да добавиш някой бърнър, л-карнитин, амино киселини ако искаш.
Но най вече наблягай на храненето.

22.02.10
16:56

Как искаш да не си отпаднал ,като правиш кардио 5 пъти ? Намали го на 3 пъти,вдигни си въглехидратите и си вземи БЦАА + протеин задължително.

П.С Я си напиши храненето за един ден примерно

22.02.10
18:06

Да БЦА ще си взема задължително колебая се между Purple Wraath на Controlled Labs и Xtend на Scivation , кои според вас да си взема а може би други ? Л-карнитин имам и Витамини имам центрум . HeartCore защо не е подходящ Селмас , вода ли задържа ? Не може ли да взимам креатин който да не задържа вода по време на НВД ? Препоръчайте ми и съроватъчен протеин .

Мнението беше редактирано от Joro Minev на 22.02.10 18:09.

22.02.10
18:12

И двата продукта са много добри, PW има енергизиращ комплекс, в това се изразява основната разлика.

23.02.10
05:50

След доста изчетени статии и коментари за момента съм се спрял на следните добавки ( на НВД съм като целта ми е да изчистя мазнините и да запазя ММ 172 см 78 кг 25 г ) :

1.Протеин - Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standart 10lbs
2.Амино - Purple Wraath на Controlled Labs или  Xtend на Scivation ? ( все още не съм решил посъветвайте ме)
3.Креатин - BioTech Creatine Ethyl Ester ? Какво мислите подходящ ли е по време на НВД ?
4.Глутамин - Biotech 100% l-glutamine ? имам ли нужда от него ?
5.Л-карнитин - MET-RX Liquid L-Carnitine 1500mg ( в момента го пия но нещо не съм доволен препоръчайте ми друг )

Очаквам мненията ви !

23.02.10
06:28

Аthletic Edge Nutrition - SteelEdge

23.02.10
06:37

казано от emzo на 23.02.10, 06:28:

Аthletic Edge Nutrition - SteelEdge

emzo с този продукт да заместя креатина ли ?

23.02.10
11:01

Само него и протеин/амино.
И витамини, няма нужда от цялата менделеева таблица.

23.02.10
12:23

5 пъти кардио си е перфектно,щом иксаш да чистиш!!!! Като си вземеш протеин и БЦАА няма да имаш проблем с възстановяването.
Но и храната трябва да ти е добре подредена

23.02.10
13:48

5 пъти кардио + 4 силови тренировки е доста, направи ги 4 на 4.

23.02.10
14:35

Не виждам смисъл от креатин при НВД.... По-добре повече аминокиселини, протеин, витамини и рибено масло, може би и антиоксиданти. Всичко друго е глезотия.

23.02.10
15:42

протеина е много добър,най-добрия.не взимай креатин.вземай протеина по 100 грма на ден +bcaa+glutamine.колко кила си колко мазнини имаш защо правиш толкова много кардио,ще загубиш и мускули.дай малко инфо какво целиш....

23.02.10
17:42

казано от борислав васков на 23.02.10, 15:42:

протеина е много добър,най-добрия.не взимай креатин.вземай протеина по 100 грма на ден +bcaa+glutamine.колко кила си колко мазнини имаш защо правиш толкова много кардио,ще загубиш и мускули.дай малко инфо какво целиш....

78 кг съм 172 см 25 години , целта ми е да изчистя мазнините , да стана по-релефен . Клкото до добавките вече поръчах SteelEdge на Аthletic Edge Nutrition и протеина 100% Whey Gold Standart 10lbs на Optimum Nutrition , все още не съм си избрал аминокиселини , бца , глутамин и л-карнитин .Препоръчайте ми . Не търся най-евтините , а такива които да работят !

23.02.10
17:47

Аминокиселини - Xtend, Intrabolic, PurpleInTrain
Глутамин - НЕ ТИ ТРЯБВА, ако толкова много държиш - Primaforce Glutaform
БЦАА - Primaforce
Л-карнитин - НЕ ТИ ТРЯБВА, но ако толкова държиш на NOW

еmzo го каза по-горе, не ти трябва толкова много добавки, протеина, азотното буустърче SteelEdge и едни витамини на NOW или Оpti-Men на ON и си идеален.

23.02.10
18:13

съгласен съм с александър не ти трябват прекалено много добавки,всичко прекалено е вредно.....разгледай тук http://bobyfitness.blogspot.com/search/label/ДОБАВКИ това са най-добрите суплементи за 2009 .в моята работа когато съм давал глутамин на клиенти е имало много добър ефект за запазване на мускулите и топене на мазнини.зелен чай защо не пиеш,смята се за панацея,има го във всеки фат бърнер.пий го вечер,преди кардиото....

MHP Glutamine-SR-фирмата производител е MHP

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1