Какви Бърнери, л карнитин?

22.02.10
17:13

Здравейте,

След близо 2 години прекъсване на тренировки (подади следване + работа). Съм твърдо решен да започна отново. Преди това съм тренирал около 2 години. Бях постигнал доста добри за мен резултати, но това прекъсване, заседналия начин на живот(работя по цял ден седнал) и предрасположението ми към качване на кг ме доведе сигурно до +15-20кг отгоре като голяма част от мускулите ми спадна...

Знам че сега не е сезона за сваляне, но просто искам да сваля 15-20 кг мазнини преди да започна да качвам маса.
До сега не съм взимам добавки за сваляне и затова се обръщам към вас да дадете съвети за типове и видове фатбърнери, марки, ефективност, дали е добре и има ли ефект да се комбинира с л карнитин. За цената стига да не е много скъп(над 80-90) няма проблеми.

Както казах искам да сваля 15-20 кг може би в период на 3-4 месеца. Висок съм 175, тежа около 100кг. Ще тренирам 4 пъти седмично, като 50-50 кардио-силова тренировка. Още нещо много важно, кожата ми е склонна към образуване на стрии и от отслабване и от бързо напомпване - случвали са ми се и двете. Бих желал да предотвратя тов или поне да го минимизирам, но и да постигна искания ефект.
Очаквам съвети бърнъри и л карнитин smile.

22.02.10
17:36

Натурални бърнъри, които работят според доста хора- Fyre, MAN Scorch. Освен тях има много други- Lean Xtreme, Mitotropine, USP OxyElite, VPX Meltdown, може да се съчетават отделно най-използваните съставки в бърнърите- йохимбин, кафеин, зелен чай, синефрин и т.н. Има и липотропни бърнъри, които може да се комбинират с изброените термогенни. Изобщо има много варианти. За л-карнитин с тези на Dymatize или NOW няма да сбъркаш.

22.02.10
17:46

Хайде моля ви се стига с тези Scorch & Fyre, морално остарели са.
Мелтдаун кърти миФки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1