За кафето

22.02.10
12:13

Съвместимо ли е сутрешно късо кафе с една диета за покачване на мускулна маса? Или може би кафето трябва да се пие без захар? Как мислите?

22.02.10
12:26

Съвместимо е. И една/две лъжички захар в кафето са ~40ккал. вобще не ги мисли.

22.02.10
12:27

казано от Astronomer на 22.02.10, 12:13:

Съвместимо ли е сутрешно късо кафе с една диета за покачване на мускулна маса? Или може би кафето трябва да се пие без захар? Как мислите?

Кафето само по себе си на оказва никакво влияние на покачването на мускулна маса. Яж , тренирай кафето няма да  ти помогне, но и не пречи ;)

Мен пък ми е интересно, дали кафето в близост до консумиране на протеинов шейк, пречи на усвояването на белтъчините ...
Знам, че не е много по темата, но да не отварям нова ...

22.02.10
14:30

казано от Иван Шишманов на 22.02.10, 13:24:

Мен пък ми е интересно, дали кафето в близост до консумиране на протеинов шейк, пречи на усвояването на белтъчините ...
Знам, че не е много по темата, но да не отварям нова ...

не

22.02.10
16:50

Кофеина има хиляди положителни и още толкова вредни ефекти. Аз лично винаги пия зелен чай и/или кафе преди тренировка!

22.02.10
17:36

А шоколада пречи ли или помага? Имам предвид абсолютно натуралния шоколад с 99% какао.

22.02.10
18:41

казано от Astronomer на 22.02.10, 17:36:

А шоколада пречи ли или помага? Имам предвид абсолютно натуралния шоколад с 99% какао.

По-скоро пречи, но е като всяко друго нещо - зависи от количеството. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1