Анаболни хапчета

Темата е заключена.

22.02.10
22:00

Трябват ми хапчета , които да деистват супер бързо и да са на изгодна цена.Не е нужно да са анаболни хапчета , може нещо и от порядъка на слин сейн.Просто да има ефект , че без хапчета нестава.Иначе съм на 16 год , около година и нещо съм в залата Wink Благодаря,предварително!

ПС : Който препоръча хапчета , ако има странични ефекти да каже ;)

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 23.02.10 19:06.

КК

22.02.10
23:03

Мисля, че който открие тези хапчета ще стане грозно богат. Успех в търсенето все пак, радвам се, че правиш разлика между орални стероиди и слин сейн ^^ На 16 си готов за Анаполон!

22.02.10
23:29

Земи малко валериан деиства ;-)

СБ

23.02.10
04:45

Хора,какво става в тази България? Масово лицата от мъжки пол в интервала 15-16 години искат супер бързи резултати, по скайп сме бомбардирани с инфантилни въпроси за магически хапчета, гледам, че и тук се почва.Направо ме хваща страх какво поколение идва отдолу.

ЛП

КОМЕНТАР:

Този въпрос сме го и го коментираме всеки ден... проблема с подрастващите и техните амбиции в погрешната посока са нещо, което за съжаление е тенденция, развиваща се от години. Както и в други сфери, така и тук информираността е много малка, а и желанието за такава е ограничено допълнително от страха, че допълнителната информираност, може да доведе до разколебаване от употребата на конкретни медикаменти, заради потенциалните им странични действия.

Отговорността за тази насилствена информираност на младежда, пада като отговорност в/у тези от нас, занимаващи се с търговия на добавки и очевидно много са малко тези от фимите с гражданска позиция, който взимат отношение по въпроса.

Сила БГ винаги ще взема отношение по този въпрос, защото спорта трябва да е синоним на здраве, хармония и удовлетворение, а не обратното... Има едно клише, което страшно мразя, но не мога да се сетя, за нещо по точно в случай, което реално олицетворява истината за това как се постигат нещата в този спорт, било то със стероиди или без, а именно: “... бързай бавно...”

НК

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 23.02.10 06:34.

23.02.10
08:25

Добре какво да направя ? Има някакви лайна по 3-4 месеца идват на зала с тяхния ген бързо се развиват.Аз година и неколко месеца блъскам и пак не съм супер здрав.Искам да взимам некакви хапчета.Добре да не са стероиди , ами натурални медикаменти да са , да ги наречем хард добавки ? Какво бихте ми препоръчали ? Да кажем слин сейн  с добър хранителен режим да очаквам ли добри резултати от порядъка на 2-3 месеца ?

Мнението беше редактирано от sobieski_pld на 23.02.10 08:26.

23.02.10
08:36

Няма как за година и половина да станеш “супер здрав”. Аз тренирам от 8ми клас и все още  не съм доволен от формата си.
Ти сигурен ли си, че година и половина си спазвал наистина добър хранителен режим? Колко килограма качи за този период и като размери? Slin-Sane дава супер резултати, но само при тези, които наистина имат ДОБЪР хранителен режим. Не са измислени все още магически хапчета,с които да ядем 2 пъти дневно и да качваме по 2 см ръка на месец  :)

BU

23.02.10
17:31

казано от Aleksandar Marinov на 23.02.10, 08:36:

Няма как за година и половина да станеш “супер здрав”. Аз тренирам от 8ми клас и все още  не съм доволен от формата си.
Ти сигурен ли си, че година и половина си спазвал наистина добър хранителен режим? Колко килограма качи за този период и като размери? Slin-Sane дава супер резултати, но само при тези, които наистина имат ДОБЪР хранителен режим. Не са измислени все още магически хапчета,с които да ядем 2 пъти дневно и да качваме по 2 см ръка на месец  :)

.

Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 23.02.10 17:32.

23.02.10
17:33

казано от burgaskiq_ на 23.02.10, 17:31:

казано от Aleksandar Marinov на 23.02.10, 08:36:

.

ще ти гледам дневника за храните , а иначе би ли ми препоръчал някаква друга хард добавка.Да кажем които натуралните културисти използват а-у ?

23.02.10
17:39

Такова чудо като “натурален културист” няма.

23.02.10
17:41

казано от princo на 23.02.10, 17:39:

Такова чудо като “натурален културист” няма.

x2

23.02.10
18:13

За къде бързаш толкова все пак си на 16, може чисто(без хард добавки) да тренираш и в разцвета на силите си 26-28 да си във страхотна форма. Има много случай на страхотна форма на 19-21 год. и на 30 не са за гледане, и доктора им е забранил дори  и антибиотик да пият.

Мнението беше редактирано от gorskia на 23.02.10 18:13.

Тинейджърска му работа.

казано от Сила БГ на 23.02.10, 04:45:

Направо ме хваща страх какво поколение идва отдолу.

Не ви трябва да знаете.

GO

23.02.10
18:43

HGH + Sobieski BluE = Нацепена батка. :lol:
Не бързай да ставаш “здрав”,не бързай да се скапваш на 32 години. ;)

Станно,но хората възприемат,че колкото по-малко знаят толкова ще са по-спокойни.
Аз ли не съм наред,че искам да знам повече и повече или моите набори не са наред,че не искат да знаят нищо полезно?..

23.02.10
19:03

Чакай малко, моето момче..... Какви анаболни хапчета, какви пет лева... Нали уж сме новото поколение, информираното поколение... Разтърси се, попрочети! На 16 години искал да зоба... Няма пряк път живота - или пазиш яко диета и си постоянен и те питат “кво зобаш”, или се о*ираш. И все пак да не е спам, ще ти дам няколко съвета:
1) Печеш пилешко филе, нарязваш на кубчета, слагаш го във формички за лед и хоп - в хладилника. Втвърди ли се - готово имаш анаболно хапче номер 1. Все пак препоръчвам да го натрошаваш при приема, че засяда...
2) 10 белтъка + 3 жълтъка - сварени. Пасират се, и се смесват с малко вода. Поставят се в големи инжекции - Воала! Имаш си домашни анаболни инжекции. Начин на прием - изсипва се в устата....
3) 250 гр извара + 200-300 гр кисело мляко. Смесва се до хомогенна смес иии...... Уау - новият вълшебем крем за мускули. Начин на употреба - намазва се вътрешната част на хранопровода...
Приемай горните секретни експерименти по 2 пъти на ден, комбинирано с въглехидрати и мазнини, тренировка и почивка и после ела, да ме потупаш по рамото.

Мнението беше редактирано от Витан на 23.02.10 19:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1