23.02.10
00:23
Кажете ми колко да съжалявам че си купих този протеин : http://www.maxefect.com/produkti/scitec-100-whey-protein-professional-2.html и идеята ми е следната. Утре да мина да си купя и един по-евтин протеин примерно 24лв, ( PRIMARY NUTR. ако не се лъжа, има нещо общо с магазин ЖЪЛТО) и да го комбинирам.За не тренировъчните дни сутрин на гладно, някакъв креатин преди тренировка и глутамин също сутрин на гладно. Тренирам в зала 3 пъти в седмицата , един ден в седмицата плувам, а сега като се постопли временцето , ще сложа и един ден бягане сред природата ;) Та добре ли съм го измислил, поправете ме, а и критики търпя ;)
Ах, каквото четох до сега разбрах, че синта 6 е доста добър протеин за качване и заместител на ядене. Него го оставям на страна, но ми се върти из главата вместо креатин да взема направо Gaspari size on или Bsn cellmass. А аз така и не казах, че идеята ми е да качвам, което вярвам се подразбира ;) . Храня се качествено и редовно, понякога е просто въпрос на време заради работата ми.
Купил си протеина, пий си го! Относно сайз он или семлас, виж примерно тази тема -> http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37782/
протеина го пий сутрин 20гр,преди тренировка 20гр. и след тренировка 40гр плюс един банан.ако тренираш по-рано през деня вземи и 20гр. привечер 18 часа.ако искаш да има ефект не пести никога добавките взимайки както трябва, в противен случай ги хабиш.Заложи на глутамина вместо креатина,бях дълги години професионален спортист,при по дълъг прием креатина повишава нивата на креатинин в бъбреците.ако искаш да нямаш проблеми с бъбреците заложи на глутамина,безвреден е.все пак здравето е най-важно.Успех
Това малко ме обезпокои - да чистя мазнини, при положение че нямам и грам, около 74-5 кг. съм, На мен целта ми беше по-скоро да кача 4-5 кила от горе. Но няма да го пестя, ще го пия здраво , само че не разбрах дали е добра идея да си взема и още един протеин за не тренировачните дни ?
не ти трябва друг пий си този но не го пести,по принцип ако ще качваш имаш нужда от нещо по стабилно,още повече че нямаш мазнини,на наградите за добавки на годината в раздела за продукт за качване на маса класирането бе:
1.BSN NO-Xplode
2.BSN CellMass
3.Gaspari Nutrition SuperPump250
ако искаш купи си някой от тези....успех
Няма смисъл според мен. Пий от този в нетренировъчните сутринта , а преди тренировка не е нужно. Отдавна ли ходиш да плуваш и ходиш на фитнес , добре ли ти се отразява , плуването пречи ли ти на качването на мм , понеже и аз ще почвам да ходя 1 път в седмицата да плувам :)
Мнението беше редактирано от hardrlz на 23.02.10 18:27.
От плуването се чувствам просто прекрасно и честно казано не ме интересува дали пречи на качването на мм, след като ми дава тонус и сили. Ако започнеш сега да ходиш ще усетиш разлика определено, даже и мускулна треска ще хванеш първите няколко пъти, дори и да си редовно в залата, но като се замисля помага повече за релеф или поне на мен така ми се струва, лично мнение :)) . Иначе, ще взема селмас , при положение че сайз он задържа вода. Благодаря.
Сайз он не задържа вода. Иначе да плуването е много хубав спорт , аз съм тренирал година и нещо , но много енергия гори :) затова сега се притеснявам ако ходя дори и 1 път , че ще ми попречи на качването
24.02.10
19:48
Най-много да ти попречи в качването на мазнини :) Кардиото не е някакво табу в “период за маса” все пак. Не виждам нищо лошо в това да качиш 2кг, но чисти, вместо 5кг с мазно...