21-18-15...3-2-1(BW Squat, GHD sit ups, weightened back extensions-5kg., pull ups)

22.12.09
18:53

след малко пълни сначове...

интересно....Фран-а вчера не ме е изморил, нямах треска...чувствах се много добре...
клековете вървяха поносимо(почивка само на 21-18 сериите)
GHD sit ups тегавичко, че кръста си е още под напрежение от клека...
екстензиите без проблем, малко само ми дръпна задната част на бедрата
и после дойде най-странното...набиранията вървяха супер бързо, даже не ги усещах...със съвсем малки почивки пак на първите серии( явно има някаква логика, но не я хващам..!!!...)
целта ми беше под 30мин., оказа се постижимо и то доста-26мин., но пак с изгубено време за разходка до различните уреди(която всъщност ми идва добре, нещо като почивка:))))...)

P.S. явно трябва да почна се набирам всеки ден...:)))))))

лека вечер колеги

05.01.10
19:55

това същото мое изобретение, само че след back-extensions реших да вмъкна и кофички(dips)...та стана тя каквато стана...
може би за втори или трети път ми прилошава истински(първия път беше на “Brutus”...) и едвам се задържам на краката си...
всичко вървеше добре освен клековете...нямах никакъв въздух...особено на последните серии при всяко изправяне ми причерняваше, ама нали съм си гладиатор:))))...32минути...май това ми изцеди и последната силичка...
ще вечерям сега за втори път тази вечер...
няма такова изтощение...вервайте ми!!!

лека вечер на кросфитърите..:)))

06.01.10
08:10

казано от slavko на 05.01.10, 19:55:

това същото мое изобретение, само че след back-extensions реших да вмъкна и кофички(dips)...та стана тя каквато стана...

Искаш да кажеш, че комплекса изглежда така?

21-18-15-12-9-6-3-2-1
* BW Squat,
* GHD sit ups
* weightened back extensions-5kg
* Dips
* pull ups

90 клека със собствено тегло и т.н. Ти си се пребил направо...  :ohh:

06.01.10
11:22

даже с няколко отгоре - на 92кг. кляках...с леки раздишвания на дългите серии.
Лимчето беше казала, че колкото е по-гаден комплекса, толкова по-доволен се чувстваш като го привършиш....
еми май тоя прави изключение...
също една добавка...като загледах залата след комплекса, между уредите които ползвах се беше образувала една мокра пътечка, а пред самите уреди малки локвички...та в този ред на мисли, каквото съм качил зимата, сега ще замине...а и още не съм започнал да бягам сериозно..:)))

GHD преси са тези, при които трупа “виси” във въздуха нали? както при хиперекстензиите, но правим коремна преса?
като не мога да се набирам с какво да го заменя? скрипец? или коренно различно нещо. интересен ми се вижда този :) аз си търся специално за дните, когато имам клек; защото с тягата има баяя повече.
мисля да пробвам 1-10-1-20-1-30 за клек днес, ама това друга тема :)

24.02.10
14:23

точно така...както си ги описала...но те съветвам да загрееш много добре...кръста се товари страшно....
за Протокола, които си споменала...виж си килата и си подбери добре упражнението...препоръчвам ти като за първи път да почнеш с най-силното си такова....
аз тяга съм правил така и се поцепих...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1