Какво да очаквам ? :)

CH

08.02.10
20:05

Значи сутрин пия по 10мл. от този Л-карнитин—> http://sportsfood.multipower.bg/index.php/product/BODY/54 ии заедно с него вземам една доза (30гр.) от този протеин на ASN—> silabg.com/bg/1149-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-AMERICAN-WHEY.html (ии 10мл. л-карнитин преди тренировка или вечер когато не съм на трен.) ии след това в тренировъчен ден вземам по 3 таблетки преди и 3 след тренировка от тези аминокиселини на NOW—> silabg.com/bg/770-NOW-AMINO-1500-300tabs.html а през нетренировъчен ден не взимам амино ии въпроса ми е:

Мога ли да очаквам да горя мазнини (правя кардио по 45мин. 3 пъти седмично след нормалната ми трен. и съм на НВД и я спазвам много стриктно) без да губя мускулна маса и дори да качвам поо съвсем малко (абе общо взето да не се губят размерите примерно на ръцете да кажем..) Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от ChiChO на 10.02.10 23:40.

10.02.10
07:13

Сметни си калориите които приемаш и които изразходваш. На базата на това ще видиш може ли да гориш мазнини.

АН

10.02.10
14:46

oчаквай биг брадър семейство

CH

10.02.10
16:43

Очаквах досто по сериозно отношение и по коректни отговори от хора които се смята че би трябвало да ми помогнат, но.. благодаря :)

Примерно да се каже комбинацията м/у тези продукти дали е добра (и марките им) и дали очакваните от мен резултати са постижими :)

Мнението беше редактирано от ChiChO на 10.02.10 16:45.

10.02.10
17:23

работещата доза л-карнетин е от порядъка на 3-5гр/ден.

CH

10.02.10
19:03

Емиии аз взимам 2-3гр на ден, по точно може би вече 3гр, ноо в началото баш започнах с 2гр от този който съм посочил по горе.

10.02.10
21:34

Просто горе си объркал и си написал 10 гр , а не 10 мл ;) сподели като ти приключи цикъла какво си постигнал и дай малко инфо кила едно друго :)

CH

10.02.10
23:39

казано от hardrlz на 10.02.10, 21:34:

Просто горе си объркал и си написал 10 гр , а не 10 мл ;) сподели като ти приключи цикъла какво си постигнал и дай малко инфо кила едно друго :)

Ок. :) сега видях,че съм объркал.. извинявам се..не ми беше направило впечатление :D :)

MU

25.02.10
02:30

Здравейте,
Само леко да поясня че от карнитина който ползваш ти е достатъчно о 1.5 грама или 15 милилитра. Достатъчно качествен е и е продукт на LONZA Швейцария. А FRANKO1 може да пие и по 10 грама и пак да не го усети. Зависи от продукта и производството.
Гледай на етикетите да има знака на CARNIPURE.

казано от multipowerbg на 25.02.10, 02:30:

. Зависи от продукта и производството.

По скоро зависи от храната и тренировката.
Какво да очакваш, ако правилно си изиграеш картите плавно понижаване на теглото. Ако не успееш може да очакваш много неща, увеличаване на теглото ядосване за дадените  на вятъра пари и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1