24.02.10
20:25
Здравейте всички! Тренирам баскетбол и лятото ще наблегна за сила на краката във фитнеса за отскок, но в същото време трябва да потренирам и на игрището, и в краката ми няма да има много възстановяване, та мисълта ми е моля да ме насочите какви добавки да си взема за възстановяване, сила, и искам да покача малко мускулна маса.
25.02.10
14:26
казано от HealthStore Консултант на 24.02.10, 21:22:
казано от kristian_k на 24.02.10, 20:25:
Здравейте всички! Тренирам баскетбол и лятото ще наблегна за сила на краката във фитнеса за отскок, но в същото време трябва да потренирам и на игрището, и в краката ми няма да има много възстановяване, та мисълта ми е моля да ме насочите какви добавки да си взема за възстановяване, сила, и искам да покача малко мускулна маса.
Хубави Аминокиселини - PW, PinTrain, пиеш ги по време на тренировката, възстановяването е супер, имаш и енергия от тях.
Допълнително може да вземеш и един протеин, комплексен който да си пийваш и след тренировките, това е.
Другото вече опира до храненето.
Къде мога да ти намеря тези аминокиселини? A какво ще кажеш за креатина? Или само аминокиселини и протеин
Мнението беше редактирано от kristian_k на 25.02.10 14:35.
25.02.10
15:01
казано от kristian_k на 25.02.10, 14:26:
Къде мога да ти намеря тези аминокиселини?
Продават се в магазините за хранителни добавки.
Аз бих те насочил към протеин и ВСАА.
Здравейте, искам да попитам дали след тренировка трябва да се чака пълно възстановяване, или мога да тренирам и при не съвсем пълно възстановяване.Например днес тренирам гърди и трапец.Следващите 1-2 дни следва мускулна треска, та въпросът ми е трябва ли да изчакам напълното отминаване на треската например за да отида и да тренирам фруги мускули ??