казано от Мария Никифорова на 19.02.10, 15:36:
Днес вместо някой да каже нещо за Васил Левски, пак за автомобили се разправяте :zip: .
Поклон пред паметта на най-великия Българин Васил Иванов Кунчев!!!
О, майко моя, родино мила,
защо тъй жално, тъй милно плачеш?
Гарване, и ти, птицо проклета,
на чий гроб там тъй грозно грачеш ?
Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,
затуй, че ти си черна робиня,
затуй, че твоят свещен глас, майко,
е глас без помощ, глас във пустиня.
Плачи! Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило,
и твой един син, Българийо,
виси на него със страшна сила.
Гарванът грачи грозно, зловещо,
псета и вълци вият в полята,
старци се молят богу горещо,
жените плачат, пищят децата.
Зимата пее свойта зла песен,
вихрове гонят тръни в полето,
и студ, и мраз, и плач без надежда
навяват на теб скръб на сърцето.
Браво!Аиде да ми дадете линкове към такива прозиведения известни и не чак толкова :).Околко тия патриотични празници ето,обесването на Васил Левски,сега иде и 3-ти март искам малко да почето патриотични произведения,че отдавна българинът е забравил за хората бори ли се за свободата,умрели в името на свободна БЪЛГАРИЯ.Писна ми да гледам цигънски мусури и хора с обратни наклонности.За това ли са се борили нашите освободители,сега да гледам цигани курви и геове.Малко остро се изказах,ама мнго се запалвам по тая тема.Ако може пишете на ЛС,ако не искате да пускате тук :).Надявам се Мария Никифорова да е по-активна и да помогне.
http://www.youtube.com/watch?v=4EeUX1Vir7Q&NR=1
Няма нищо общо с горния пост ;-)
Мнението беше редактирано от gorskia на 23.02.10 18:45.
Toва с клякането беше гадничко. Е, поразгледах му и другите клипове. Тоя младеж, как лекинко дръпна 200 кила на тяга...
казано от gorskia на 23.02.10, 18:44:
Не го схванах тва ;-P
23.02.10
19:12
казано от korpusito на 23.02.10, 19:02:
казано от gorskia на 23.02.10, 18:44:
Не го схванах тва ;-P
Някакво подобие на гребане с щанга.
чудех се къде да се похваля и тук ми се вижда подходящо - днес дръпнах 200кг тяга. имах чувството, че ще ми се скъсат ръцете от врата направо, но успях и то сравително чисто. в момента съм на никакви добавки, даже и витамини не пия (свършиха преди десетина дена и все не мога да се наканя да си купя) ... само на ензими (ако се броят за добавки)
:)
казано от FRANKO1 на 23.02.10, 19:34:
чудех се къде да се похваля и тук ми се вижда подходящо - днес дръпнах 200кг тяга. имах чувството, че ще ми се скъсат ръцете от врата направо, но успях и то сравително чисто. в момента съм на никакви добавки, даже и витамини не пия (свършиха преди десетина дена и все не мога да се наканя да си купя) ... само на ензими (ако се броят за добавки)
Ами да ти е честито. Няма да забравя първия път, когато държах изправен 100кг. в ръцете си.
23.02.10
19:57
казано от FRANKO1 на 23.02.10, 19:34:
Евала! Дай боже и аз скоро!
В този ред на мисли - днес шефа на фитнеса(хотела) ми каза, че съм станал голямо теле :cheese:
аз пък от години не се бях разболявал и от месец и нещо съм на нвд ,и сега - с температура и повръщам ....да не е някой свински грип ?
Свински грип има точно толкова, колкото има истинско свинско в БИЛА. НВД не е работа ! С въгл. ротация се постигат по-добри резултати. Дори и да изчистиш с НВД ще стоиш плосък и малък.
Колко културисти са си изпатили точно по този начин. Наскоро гледахме клипче с Mike Liberatore как прави ръце на кетонна диета. Страхотен пъмп и васколаризация даже интервюиращия се чудеше и задавеше хиляди въпроси относно въглехидратите. Само, че на Финикс Про - Майк е 15ти! Не го познах на сцената - плосък като дъска!
23.02.10
20:59
казано от fanfan на 23.02.10, 20:33:
аз пък от години не се бях разболявал и от месец и нещо съм на нвд ,и сега - с температура и повръщам ....
Колега (билдер) какво да ти кажа, и аз последната година се помплях да боледувам и аз уж се стремя към РБД, но по скоро несъзнателно съм клонял към НВД. Сякаш билдерската храна е бедна на витамини и ти отслабва имунната система. Доста съм си го мислел и нищо чудно да се окаже вярно в някои случаи. Oranje ми е казвал, че ако храната ми е малко тялото ще страда и аз си страдам :).
Отивам на лекар събличам се тя казва “ама ти май спортуваш”, еми спортувам ама какво от това като мине се не мине и аз пак с лекарства пак прахчета хапчета не рядко и антибиотици ..
Вземи си някакви витамини, никога не е излишно, пък и не са много скъпи.
казано от Иван Шишманов на 23.02.10, 20:59:
казано от fanfan на 23.02.10, 20:33:
аз пък от години не се бях разболявал и от месец и нещо съм на нвд ,и сега - с температура и повръщам ....
Колега (билдер) какво да ти кажа, и аз последната година се помплях да боледувам и аз уж се стремя към РБД, но по скоро несъзнателно съм клонял към НВД. Сякаш билдерската храна е бедна на витамини и ти отслабва имунната система. Доста съм си го мислел и нищо чудно да се окаже вярно в някои случаи. Oranje ми е казвал, че ако храната ми е малко тялото ще страда и аз си страдам :).
Отивам на лекар събличам се тя казва “ама ти май спортуваш”, еми спортувам ама какво от това като мине се не мине и аз пак с лекарства пак прахчета хапчета не рядко и антибиотици ..
Вземи си някакви витамини, никога не е излишно, пък и не са много скъпи.
уж ям люти чушки,ама онзи ден беше хубаво времето и аз голичък ,а вечерта замръзнах..
23.02.10
21:24
казано от fanfan на 23.02.10, 21:21:
ама онзи ден беше хубаво времето и аз голичък ,а вечерта замръзнах..
Същата история леко да ме лъхне и съм клиент на близката аптека. Последно едно парно чаках да зареждат едни колеги, един час навън, студено студено не беше много студено, но се оказа достатъчно да се скапя.
Все пак по възможност пробвай витамини.
казано от Иван Шишманов на 23.02.10, 21:24:
казано от fanfan на 23.02.10, 21:21:
ама онзи ден беше хубаво времето и аз голичък ,а вечерта замръзнах..
Същата история леко да ме лъхне и съм клиент на близката аптека. Последно едно парно чаках да зареждат едни колеги, един час навън, студено студено не беше много студено, но се оказа достатъчно да се скапя.
Все пак по възможност пробвай витамини.
е да ,ама фармацевтите са ми много омразни...и не обичам аптеки . Гледам -до колкото е възможно- да си е натурално,иначе пил съм центрум - може и да е имало някакъв ефект ,ама не забелязах.
23.02.10
21:53
казано от fanfan на 23.02.10, 21:52:
е да ,ама фармацевтите са ми много омразни...и не обичам аптеки . Гледам -до колкото е възможно- да си е натурално,иначе пил съм центрум - може и да е имало някакъв ефект ,ама не забелязах.
Човече говоря за истински витамини, НАУ, Оптимум и т.н. ти си спортист трябват ти сериозни витамини.
Иначе неочаквай чудеса точно пък от витамини.
23.02.10
22:08
Съгласен съм с IronFreak за НВД..аз никога не съм я правил,но съм усещал липсата на въглехидрати,а и покрай това гюле не мога винаги да си набавям необходимите калории и съм на нещо като калориина ротация..хаха,силата ту пада,ту се кача...ту изглеждам подобаващо,ту приличам на бегач на дълги разстояния.....а кантара си седи все на едни кг...абе с тялото ми стават някакви метаморфози...ще видим накрая дали си е заслужавало да разширявам тренировъчния си опит,или е трябвало да си седя на щанги само.
24.02.10
16:05
Как се справяте със СПАМ-а от мобилните оператори?
На мен вече ми писна стабилно от съобщения тип: “Пратете СМС на номер незнам кой си и спечелете от трите най дългото”. М-тел съм ги ограничил от телефона си, но другия ми телефон не е “умен” и няма как да се справя. Обаждал съм се на оператора да се спре тази практика към мен, но ефекта е за месец максимум /докато не излезе някоя “супер, мега, турбо промоция”/.
Имам усещането, че с регистрацията на предплатената ми карта /едната е такава/ нещата се влошиха.
Меко казано съм бесен на тея малоумници.
24.02.10
16:14
жалбата и той е вариант....
сега се сетих преди около 5 години ходихме с един познат на един панаир и имаше един човек с кантар да се теглим а двамата бяхме доста сериозна категория аз 136кг. а моя човек 120кг.
Tа като се качих на кантара човечека като видя какво показва и ми каза следното: “Иб*** му слона, чупи ми кантара ми” ааа още ми е супер смешно :-)
казано от martoagr на 24.02.10, 19:59:
сега се сетих преди около 5 години ходихме с един познат на един панаир и имаше един човек с кантар да се теглим а двамата бяхме доста сериозна категория аз 136кг. а моя човек 120кг.
Tа като се качих на кантара човечека като видя какво показва и ми каза следното: “Иб*** му слона, чупи ми кантара ми” ааа още ми е супер смешно :-)
xaxa
казано от TheRunawy на 25.02.10, 17:39:
Днес заключиха Дневника на дневниците. :(
:lol:
25.02.10
18:14
казано от TheRunawy на 25.02.10, 17:39:
Днес заключиха Дневника на дневниците. :(
На фона на други заключени дневници, дори много се забавиха модовете :lol:
25.02.10
18:43
Просто действаха по-спокойно,по-човешки,мислеха си,че ще се престане,както се престана с моя.. :lol:
———————
Моето фейсбук късметче за днес :
Ти ще гепиш страшна плячка – знойно гадже с тлъста пачка!
Георги си изтегли късметче :lol:
———————
Моя фейсбук отговор : То нека гаджето е хубаво,а на пачката майната й! xD
25.02.10
19:33
http://arenabg.com/details.php?id=bb3508cf78d209d206b544b55e4d1f9951807f42&comms;#trcomments
Това филмче изглежда обещаващо :)
25.02.10
20:12
казано от NRG на 25.02.10, 08:42:
Специално за Питбула http://vbox7.com/play:6dade2ce :D
Т’ва е диво. :lol:
26.02.10
12:16
казано от fanfan на 26.02.10, 11:25:
какво ви е мнението за Renault ?
Две съм сменил и не ми харесват.
казано от Иван Шишманов на 26.02.10, 12:16:
кое по-точно не ти хареса,защото гледам renault symbol 2009 Или 2010 са около 14000-15000 лв. и са хубави ,и горят малко.
казано от fanfan на 26.02.10, 13:16:
кое по-точно не ти хареса,защото гледам renault symbol 2009 Или 2010 са около 14000-15000 лв. и са хубави ,и горят малко.
Вчера хванах Top Gear по някоя от телевизиите, където сравняваха Клиото с Мини и се оказа,че Клиото е по-добро, пък разликата в цената е почти два пъти ;)
26.02.10
14:10
С добра дума и пистолет в ръка, човек може много повече, отколкото само с добра дума!
26.02.10
15:08
казано от korpusito на 26.02.10, 13:44:
казано от fanfan на 26.02.10, 13:16:
Вчера хванах Top Gear по някоя от телевизиите, където сравняваха Клиото с Мини и се оказа,че Клиото е по-добро, пък разликата в цената е почти два пъти ;)
Да не говориме, че и части се намират.
Рено карам ежедневно. Честно казано не бих го сменил.
Все пак при колата втора употреба много зависи и на какво ще попаднеш.
За мен е важно как е поддържано, а не как е карано.
Влез във форума на рено и виж в раздела symbol какви са най-честите оплаквания ;-)
26.02.10
15:53
Имах Меган 96-та и Лагуна 2000 г., просто не съм доволен. Важна е поддръжката състоянието на колата, до конкретен автомобил е.
Нова кола за 14-15 000 подозирам, че на втората година, ще хлопа, ще тропа, ще има луфтове ще скърцат пластмасите и т.н. и т.н.
Части за нова кола не се намират много лесно пък и са скъпички.
Да не говорим за тия 14-15 000 каква кола на старо можеш да купиш..
Служебната ми кола е чисто нов Форд Фиеста няма и 35 000 км и последните три седмици два дни седмично е в сервиза и то поради един и същи проблем, и не могат и не могат да го оправят.
Във форума на Рено естественно, че ще хвалят Рено :)
Влез във форума на БМВ и питай за Рено :lol:
Aз имах Меган, возеше меко, набираше адски тромаво (1.6е), скърцаше ужасно(интериора).
Общо взето бързо я разтиках (3-4 месеца), но пък никакви ядове с нея.
имал съм три рена и не мога да кажа лоша дума за тях, даже бих ги определил като доста държеливи коли. последното ми беше меган сценик 1.9D (продадох го и си купих алфата). удобни, здрави, относително икономични, относително евтина подръжка, доста гъделчета .... но символ не бих си купил никога - много грозна ми се вижда.