25.02.10
20:54
Протеините влияят ли на умствената дейност и конкретно ще е проблем ли да ги пия по време на сесия?
Също така да питам Serious Mass на ON добра добавка ли е ?Понеже има креатин вътре и това малко ме плаши ,че не ги разбирам много работите и не знам какво точно представлява.
Благодаря предварително!
казано от Fahrenheit на 25.02.10, 20:54:
Протеините влияят ли на умствената дейност и конкретно ще е проблем ли да ги пия по време на сесия?
Масово се наблюдава и след спирането на продукта проблеми с краткотрайната памет.
Пълни глупости, все едно от месо и яца да имаш проблеми с умствената дейност.
25.02.10
21:59
казано от princo на 25.02.10, 21:50:
казано от Fahrenheit на 25.02.10, 20:54:
Масово се наблюдава и след спирането на продукта проблеми с краткотрайната памет.
Пълни глупости, все едно от месо и яца да имаш проблеми с умствената дейност.
Ами креатинът ?
“- рядко потребители се оплакват от главоболие”
Това го цитирам от темата за креатина и конкретно за етиловия естер.Ако може кратък анализ и обосновка какво представлява креатинът в точно този продукт и дали ще ми окаже някакво негативно влияние (при положение ,че се съобразявам с препоръчителните дози).
Благодаря предварително!
P.S Може въпросите ми да ви се струват малко безмислени и наивни ,ала просто ми е такъв характерът и предпочитам да разуча всичко достатъчно добре ,преди да се захващам с него.
На мен ми се губи краткотрайната памет когато приемам малко въглехидрати.
Но за протеина не знам да има такова нещо...
Мнението беше редактирано от 100uo на 25.02.10 22:22.