Хранителни добавки и умствена дейност

FA

25.02.10
20:54

Протеините влияят ли на умствената дейност и конкретно ще е проблем ли да ги пия по време на сесия?

Също така да питам Serious Mass на ON добра добавка ли е ?Понеже има креатин вътре и това малко ме плаши ,че не ги разбирам много работите и не знам какво точно представлява.

Благодаря предварително!

25.02.10
21:50

казано от Fahrenheit на 25.02.10, 20:54:

Протеините влияят ли на умствената дейност и конкретно ще е проблем ли да ги пия по време на сесия?

Масово се наблюдава и след спирането на продукта проблеми с краткотрайната памет.

Пълни глупости, все едно от месо и яца да имаш проблеми с умствената дейност.

FA

25.02.10
21:59

казано от princo на 25.02.10, 21:50:

казано от Fahrenheit на 25.02.10, 20:54:

Масово се наблюдава и след спирането на продукта проблеми с краткотрайната памет.

Пълни глупости, все едно от месо и яца да имаш проблеми с умствената дейност.

Ами креатинът ?

“- рядко потребители се оплакват от главоболие”

Това го цитирам от темата за креатина и конкретно за етиловия естер.Ако може кратък анализ и обосновка какво представлява креатинът в точно този продукт и дали ще ми окаже някакво негативно влияние (при положение ,че се съобразявам с препоръчителните дози).

Благодаря предварително!

P.S Може въпросите ми да ви се струват малко безмислени и наивни ,ала просто ми е такъв характерът и предпочитам да разуча всичко достатъчно добре ,преди да се захващам с него.

25.02.10
22:22

На мен ми се губи краткотрайната памет когато приемам малко въглехидрати.
Но за протеина не знам да има такова нещо...

Мнението беше редактирано от 100uo на 25.02.10 22:22.

26.02.10
01:59

Ако акъла ти е малко и с креатин и без него толкова ще  знаеш и помни.Като си такъв,който иска да разучи нещо преди да го ползва-направи го теми и материали милиони в нета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1