25.02.10
20:48
Някой пробвал ли е тази така популярна в тнейшън диета и тренировъчен режим. Не смятам да я спазвам, просто ми е интересно. Тренировъчните принципни ми харесаха, чудя се дали са уместни в едно нормално хранене РБД-НВД:
http://www.tmuscle.com/free_online_program/sports_body_training_diet_velocity/training_program
Бях чела за тази програма преди време и наистина звучи супер...до момента, в който видях диетата >:(
Диетата е да не се ядат твърди храни, ами имаш няколко стотин буркана с прахове, които разбиваш и пиеш 4-6 пъти на ден.
Да много интригуващо, много интересно и накрая списък с 6 добавки, за които се обяснява обстойно, че без тях не само, че няма да постигнеш “невероятните” резултати, но в края на цикъла ще си още по торбест и слаб. Хранителния режим включва 200гр белтъчини само от протеин, рибено масло, въглехидрати които са около 60в нетрен. дни и по 110 в тренировъчни, а калориите в съответните дни са от порядъка на 1250 и 1650 за мъж. Всички постигнали огромни резултати, дефиниции, всичко здравословно, светилата в бб пробвали, променили си навиците, отвикнали от хранителните зли навици.