РЕАЛНОСТА

Темата е заключена.
B

10.03.05
22:40

Мразя разни Любо лежанковци и Митьо криковци да се правят на велики. Как никой неможел да ги бие и тем подобни. Любо казва че нямал конкуренция в България, но Вешев го би на републиканското по лежанка. А на трибой вече не се пуска, познайте защо!? :lol:
Исках да посаветвам Годжи да не се учи от тях. И да му напомня че не всичко е така както изглежда. Първият на световното е направил 665кг трибой. Годжи ти неси ги правил и на тренировка! А забравяш и малката подробност че там се дава проба, патува се 24 часа със  самолет и съдиите неса като в България.
Неискам да обидя никой, НО МНОГО ДЪРЖА НА ИСТИНАТА!
Писнало ми е да слушам кой какво може да направи. Искам факти!!
ПАУЪРЛИФТИНГ-а е велик спорт, него опорочавайте!!!
8)  8)  8)

11.03.05
21:16

Много си прав Сашо.Тези приказки изобщо не са подходящи за силовия трибой,защото тук всичко е толкова лесно доказуемо и ако човек е добре запознат с възможностите на съответния състезател,няма да направи нищо повече от това да се засмее.А колкото до Любо лежанката,наистина той няма подходяща конкуренция,но във приказването на небивалици.Май и Робърт Михайлов и Тодор Василев дават по-добри резултати от неговите,ако не се лъжа?Така ли е?А пък за Митко Крика,направо нямам думи,без да съм толкова много навътре в силовите спортове ми е ясно,че понеже никъде няма да се класира нито в силовия трибой нито в многобоя предпочита само да говори вече а пък и то май е по-лесно отколкото да се състезаваш,особено ако нямаш и капчица самоуважение.

11.03.05
22:39

Сашо знам че е така,тагова се състезавах на 67 а там първия беше с 530кг състезанието се е провело през септември а аз март направих 535кг.Знам че в международните състезания всичко е мн о различно от нашите състезания,но мисля че съм имал шанс.

11.03.05
22:43

На скоро взехме интервю от Иво Христов и той разказа какви неприятности има със съдиите и как не му признавали опити и т.н. . Но смятам, че Мирослав въпреки всичко е имал право да се състезава на онова състезание. Въпреки, че вече е минало и няма да може да го върне. Е само напред и нагоре пичове и успех. Междо другото sa6o88 Иво каза, че от теб е чул за bb-team.
по-здрави

Хехе ами bb-team ще вземе да стане популярен.Иначе Емо трябва да ти кажа, че подобни проблеми има със съдиите и на културизъм.Не е редно трениор на цяла школа плюс дясната му ръка!!! да са съдии на състезание на което участва целия отбор.Не е редно да се мисли схема при която се сменят съдии както сега има ама тази схема един път да работи един да не.Иначе Сащо и бб и силовите спортове са велики това са спортове за цял живот и спортове с които непрекъснато се налага да се съобразяваме на масата на дискотеката в залата.Жалко е, че така се опорачават.Преди няколко години един състезател по културизъм каза, че можел да бутне 300 лег ??!?!.Предложиха му голяма сума пари месеци подготовка ама той отказа.Честно казано навсякъде има палячовци и то понякога е хубаво да има.Все си мисля, че ако не беше Крика този спорт щеше да е мааалко по-слабо популярен, може и да греша ама знам ли.
Благодаря за вниманието което ми отделихте.

12.03.05
00:21

Kulturista е да, а и на Ицо му взеха една европеиска титла ако помниш. Иначе и аз съм на мнение, че рекламата каквато и да е не може да е лоша, дори и да е анти. Та зареди рекламата заслужава признание Митьо найстина.
по-здрави

DJ

13.03.05
21:58

Миро, не всичко, което лети, се яде.
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
:D :D :D :D

14.03.05
00:07

:))Яде се,яде се,ама парво трябва да го свалиш на земята ето това е трудната работа:)

B

15.03.05
19:14

Абе Авго, ама им събра очите във Враца :lol:  :lol:  :lol:
А :?:  :?:  :?:
ХЕХЕХЕ
Само така ! Дерзай! :twisted:

B

15.03.05
19:39

Забравих да ви представя Djuja :!:  По известен като Тодор Василев или джуджето :lol:  :lol:  :lol: Той е друга наша надежда :P

16.03.05
16:51

Авго си е змей,опасен е той.

B

16.03.05
19:37

Змей :!: И то какъв :lol:  :lol:  :lol:
Огнедишащ :lol:  :lol:  :lol:
8)

DJ

16.03.05
20:11

Авго,верно че събра очите,но това бяха твоите особено на животинския ти клек.Целта на този турнир бе да покажем на хората какво горе-долу  представлява нашият спорт,а не да избиваме комплекси,защото другите момчета в турнира нямаха даже представа,какво представлява той,и какви са правилата.Сигурен съм,че и ти не си много наясно.Прилагам резултатите от първенството за жени на Русия в категории до 48 и твоята до 60.
До 48кг Теслева-клек-180,лег-105,тяга-175.Бая,а Авго?
и твоята категория до 60кг-Татарова-клек-235,лег-137,5,тяга-210.Сега вече виждаш,какво е да ти се съберат очите :)).Не се плаши,с труд всичко се постига-успехи:)!

B

17.03.05
13:32

Точно така, с тренировка всичко се постига! :wink:

17.03.05
17:58

6АМПИОН 6ТЕ СТАНЕ СА6О88 ИЛИ ДЖУДЖАТА КРАИНО ВРЕМЕ Е НИАКОИ НАИСТИНА ДОБЬР ТРИБОЕЦ ДАЕ 6АМПИОН

B

17.03.05
21:07

Благодаря Иво :!:
Всички на там сме се прецелили, но един само ще е пръв. Дано наистина е най-добрия :!:  8)

DJ

17.03.05
22:54

Петкратни,благодарим за доверието.Не трябва да забравяме за заслугите на помощник-треньора .Молим!

19.03.05
23:09

Djuja,
Незнам какво точно искаше да кажеш като ми показваш резултатите на жените....
:roll: знам, че съм слаб все пак тренирам от скоро....... :) к
олкото до Враца....не се бях готвил и с контузията...не бях правил Сериозни тренировки от януари.... :?
онова за комплексите не го разбрах....какво точно имаше предвид?

DJ

20.03.05
21:06

Абе,Авго изглежда май че не само не си много силен.Исках да ти кажа със предишното си послание,че трябва да си здраво стъпил на земята,защото няма причини да летиш в облаците.Резултатите на жените ти приложих,за да направиш паралел между твоите резултати и тези на жените в най-леките категории.Това го направих,за да видиш,че преди да започнеш да говориш,трябва още много да тренираш.А когато говорих за комплексите имах в предвид,че трябва по-малко показност и повече труд.Щом няколко човека,сме ти писали за събирането на очите,явно е направило доста лошо впечатление.Дано сега поне си ме разбрал.Продължавай да тренираш и да заякваш.Молим!

21.03.05
16:41

Стана ми ясно....не съм искал да събирам очите на никой! Просто когато се надъхвам викам, люскат ми шамари и искам музиката да е на 6. Особенно след неуспешния ми опит....

DJ

21.03.05
20:02

Скъпи,Авго,ще прощаваш за малко жлъчния тон,но трябва да представяме спорта в най-добрата свтлина.Иначе се надявам да си як и за в бъдеще наистина да събираш очите на публиката.Молим!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1