Кои е наи-ефикасния бърнер

Прескочи до:

21.02.10
00:59

Кои е наи-ефикасния бърнер та било то и от забранените според вас,в смисъл такъв,за наи кратко време максимум резултат?

Чувал съм, че е SX
Относително е това коя е най добрата добавка.
Ти знаеш ли кое е най доброто хранене за теб ?

21.02.10
17:31

Аиде пичове предложете нещо,кои какво е пил с кви впечатления е останал от него,кои от препаратите с бърн ефект които сте пили сте наи доволни от тях и така!

21.02.10
22:00

Стандартен термогенен за 30-40 лв. ще свърши идеална работа, съставките са много сходни - зелен чай, гуарана и т.н. -  съответно и ефектите са близки.

22.02.10
17:28

какво ще кажете за кобинацията от ефедрин и кленбутерол? Ще има ли желания резултат?

Мнението беше редактирано от spasuto на 22.02.10 17:37.

22.02.10
19:43

Ако мислиш да си навредиш, “да” ще има резултат

26.02.10
18:18

И така понеже явно няма бърнер,които да има поне 20% ефект от описанието му,освен SX,ще може ли някои да ми препорача нещо ефикасно за изчистване,от забранените супстанции,без кленбутерол,ефедрин,T3 и Т4 разбира се!!!

26.02.10
18:47

казано от Ledenia на 26.02.10, 18:18:

И така понеже явно няма бърнер,които да има поне 20% ефект от описанието му,освен SX,ще може ли някои да ми препорача нещо ефикасно за изчистване,от забранените супстанции,без кленбутерол,ефедрин,T3 и Т4 разбира се!!!

в този форум не се толерира употребата на забранени субстанции !!!
от бърнърите които са ти изброени има страхотни попадения, просто отдели малко повече време и разгледай останалите теми.
а ако все пак решиш да ползваш стероиди твоето място е в gohard.org там можеш да намериш информация !!!

NE

26.02.10
18:59

а този OxyLite Pro колко SX ли е ефикасен?

КК

26.02.10
19:20

Едва ли :)

26.02.10
20:06

Докато не се пробва, няма как да се разбере.
Хайде, какво чакате ? :lol:

26.02.10
20:47

казано от Камен Каменов на 26.02.10, 19:20:

Едва ли :)

Emzo е прав. Като пробваш, тогава коментираш.

26.02.10
20:59

Ае тоя OEP много го хвалите чакаме някакви ревюта от съфорумци, наистина вероятно е толкова добър. Аз бих го пробвал, но вече съм заредил с друг бърнър, така че евентуално лятото да се надяваме, че ще помогне за едноцирен бф.

КК

26.02.10
21:37

Не хейтвай :) Едва ли някой мисли, че ще скоро ще бъде постигнат легален заместител. В такъв случай просто си взимаш ефедринче и действаш :) Поне са ясни там нещата как стоят ^^

26.02.10
22:28

Ххаха, е щом е така, тогава да се местим всички в gohard, к’во си играеме с някакви добавки..

КК

26.02.10
22:42

Не :) Просто не виждам причина да взимаш продукти като SX с неясно съдържание и неясни последствия в бъдеще. При ефедрина поне са ясни нещата, хората го ползват от сума ти време и е ясно точно колко е вреден и всеки си прави сметка, а ефектите очевидно са неповторими. =)

ЕД

27.02.10
09:43

USPlabs OxyELITE Pro
VPX Meltdown
Gaspari Mitotropin + Cytolean V2
MHP DREN

Това са топ бърнърите за мен.

NE

27.02.10
10:47

казано от Камен Каменов на 26.02.10, 22:42:

Не :) Просто не виждам причина да взимаш продукти като SX с неясно съдържание и неясни последствия в бъдеще. При ефедрина поне са ясни нещата, хората го ползват от сума ти време и е ясно точно колко е вреден и всеки си прави сметка, а ефектите очевидно са неповторими. =)

а ти от къде знаеш че след половин година примерно няма да намерят нещо забранено и в OxyЕlite Pro? :)

КК

27.02.10
12:41

Именно за това говорим :+) Ако се доближава ефекта до SX, най-вероятно ще има нещо. Но едва ли, прилича на просто още един бърнър. Ще го пробваме и ще видим =)

27.02.10
17:52

казано от Камен Каменов на 26.02.10, 21:37:

Не хейтвай :) Едва ли някой мисли, че ще скоро ще бъде постигнат легален заместител. В такъв случай просто си взимаш ефедринче и действаш :) Поне са ясни там нещата как стоят ^^

Забелязвам, че голяма част от постовете са ти пълни простотии.
Ти пил ли си SX ?
Пил ли си ефедрин ?

27.02.10
17:57

казано от emzo на 27.02.10, 17:52:

казано от Камен Каменов на 26.02.10, 21:37:

Забелязвам, че голяма част от постовете са ти пълни простотии.
Ти пил ли си SX ?
Пил ли си ефедрин ?

От другата част от постовете му съм забелязал, че признава само Fyre и нищо друго. Но да видим какво ще отговори на въпросите ти.

КК

27.02.10
19:17

Естествено, че не съм ги пил. Смятам се за прекалено интелигентен, за да се хвърля на магически продукт като Slim Xtreme от съмнителна фирма като Analabolic Xtreme, без да изчакам да мине време и да се разбере какво точно го прави по-магически от останалите. Както очевидно стана ясно и с право. Ефедрина въобще няма да го коментирам, познавам хора, които си го пият и всеки, които иска резултати за сметка на здравето може да го пие. Oxy изглежда страхотен и най-вероятно ще бъде следващия ми бърнър.

Fyre е това, което ми е подействало най-добре и е най-натуралното възможно (което не е малък бонус, тъй като това е индустрия за милиони и здравето ни е на последно място в списъка с приоритети), така че не виждам причина да не му бъда фен. Lipo 6x просто не беше никъде близо като ефекти, а е топ бърнър 100 години подред.

КК

27.02.10
19:24

Дам, натам отиват нещата! :)

27.02.10
19:25

Ами като не си пил, защо лаеш ?

КК

27.02.10
19:30

Не лая, никога мненията ми не са били с агресивна насоченост, освен когато става въпрос за граматика. Това наистина ме убива.

27.02.10
20:43

казано от Камен Каменов на 27.02.10, 19:17:

Естествено, че не съм ги пил. Смятам се за прекалено интелигентен, за да се хвърля на магически продукт като Slim Xtreme от съмнителна фирма като Analabolic Xtreme, без да изчакам да мине време и да се разбере какво точно го прави по-магически от останалите.Както очевидно стана ясно и с право. Ефедрина въобще няма да го коментирам, познавам хора, които си го пият и всеки, които иска резултати за сметка на здравето може да го пие. Oxy изглежда страхотен и най-вероятно ще бъде следващия ми бърнър.

Fyre е това, което ми е подействало най-добре и е най-натуралното възможно (което не е малък бонус, тъй като това е индустрия за милиони и здравето ни е на последно място в списъка с приоритети), така че не виждам причина да не му бъда фен. Lipo 6x просто не беше никъде близо като ефекти, а е топ бърнър 100 години подред.

Ама Камене недей така бе, доста неща според мен  са ти объркани.

Смятам се за прекалено интелигентен, за да се хвърля на магически продукт като Slim Xtreme от съмнителна фирма като Analabolic Xtreme, без да изчакам да мине време и да се разбере какво точно го прави по-магически от останалите

Айде стига де ти си прекалено интелигентен, а ние които сме ги купили и пили SX сме доста глупави ли? И реши да изчакаш така ли,щото си предвидил че ще излезе наяве нещо нередно?Ти от кога знаеш за SX и колко време чака? SX има доста преди ти да се регнеш в тоя форум , откъдето най-вероятно знаеш за него си мисля(може и да греша де)

Както очевидно стана ясно и с право

Какво стана ясно?
Значи ти не си пил SX не си изпитвал действието му , но знаеш че е магическо хапче и се изказваш доста уверено за неща които дефакто не си опитвал и само подозираш за тях. Няма лошо да си фен на Файър , и аз съм бил доволен от него , но това ти беше първия бърнер които си пил. Нямаш база за сравнение изобщо.

Мнението беше редактирано от target на 27.02.10 20:44.

28.02.10
06:21

Не мисля, че е нужно да си регнат в този форум, за да си запознат с добавки, начин на хранене и т.н.
И аз не съм капацитет, но чета, мисля и свързвам две и две и определено резултата не е 5.

Нали не си въобразяваш, че популярността на даден продукт и доволните клиенти са причина да го спрат без да дадат информация, както и премахването на цялата продуктова гама на компанията от bb.com ?

Лично аз имам желание да го пробвам, но не и преди да има официална информация и да се появи по големите сайтове.

И все пак всеки е свободен да се трови, както желае..информация има, начини да получиш продукт спрян от производство също..

Късмет и успех.

01.03.10
20:24

Значи аз се колебая между Fyre или OXYELITE PRO…Ще може ли някой да ми каже по колко на ден се взима и от двете ... колко време се зимат... и трябва ли да има почивка между 1-вата и 2-рата опаковка ??С какво се комбинират ?

Мнението беше редактирано от k0en4o на 01.03.10 20:28.

Мила

02.03.10
07:12

VPX - MELTDOWN ;-P

03.03.10
21:48

Купих си Fyre и проблем ли е ако от първия ден почна с 3x2 хапа?? също искъм да попитам с кво да го комбинирам за да се изгарят повече мазнини а да си остава мускулната маса??

03.03.10
21:55

Протеин,кретин,глутамин и други АК.

04.03.10
15:37

Аз ще взимам Gaspari Cytolean.  Да не пускам нова тема обаче сега се сетих за DrivenSport LeanExtreme някой ползвал ли го е ?

07.03.10
18:23

А някой ще отговори ли на другия ми въпрос ??? амино киселини трябва ли да зимам ? и ако трябва по колку и кои са най хубавите ... тоест предложения очаквам ... благодаря предварително ... ако някой се сети да отговори де ... ;)

07.03.10
18:51

Да, но ти трябват аминокиселини разклонена верига - БЦАА.

Най - изгодни излизат ако са на прах - примерно Primaforce BCAA.

07.03.10
20:08

казано от Finish First на 07.03.10, 18:51:

Да, но ти трябват аминокиселини разклонена верига - БЦАА.

Най - изгодни излизат ако са на прах - примерно Primaforce BCAA.

Мдааа , също доста изгодни са Scitec bcaa xpress

07.03.10
20:29

Допреди да ги посочиш не ги знаех. Сега ги разгледах. Наистина са изгодни!

07.03.10
21:11

Най-изгодните от овкусените BCAA са за сега май.  Голямата опаковка 700гр (от които чисти 500гр BCAA) бяха мисля 66лв с 2 по-малко от Primaforce BCAA които са си неовкусени.

КК

07.03.10
21:31

Според мен Xtend излиза най-евтин, защото си покриваш и част от глутамина.
Иначе Purple Wraath for the win =P

08.03.10
10:37

Купил съм си Fyre… има ли някъв проблем в тфа да почна да взимам 3x2 от първия ден ... и между първата и втората опаковка трябва ли да има почивка и аку да колку? Л-карнитин или аминокисилини е по-добре да взимам... и горе долу по колко ??? Благодаря ! а и тоя Wraath няма ли да ми дойде в повече ??

Мнението беше редактирано от k0en4o на 08.03.10 10:45.

08.03.10
11:46

В никакъв случай не те съветвам да почваш направо от 3х2. За къде си се разбързал с тея конски дози още от първия ден на прием.
Между другото си тотално неграмотен!

Мнението беше редактирано от target на 08.03.10 11:48.

AN

12.03.10
17:47

Емзо а за Mitotropin Cytolean V 2 какво мислиш и как да ги комбинирам? Мерси!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1