Време за чистене(нужда от съвет)

GH

26.02.10
22:56

Така качването ми приключи резултати - 190см 90кг 40см ръце 115 гръдна 83 талия.Първа фазе чистене ми е 2 x Fyre + 1 x Reduction и с нея смятам да ида на 9-10 % BF.
2рата ми фаза ще е вече за дълбок релеф и като се има предвит, че генетично лесно си качвам ще  е доста по-трудна и тук е въпросът ми.Колебая се между OxyELITE Pro или Mitotropin и двете не съм ги пил и не знам кое да избера.
Никаква чуствителност към стимуланти нямам по принцип и такова нещо като силна доза не съм открил още (на 2капсули SX приети 2 6 следобед в 11 заспивам ).Ще ви помоля за мнения за ОхуLITE Pro или Mitotropin .

27.02.10
06:21

Може би е добре да минеш първата фаза на чистене.. и тогава реално да видиш колко имаш за изчистване преди да правиш толкова дългосрочни планове без да са ясни текущите данни.

GH

27.02.10
08:43

Първата фаза с Fyre свървам в Понеделник почвам Reductiona после 1 месец почивка и Л-карнитин и е 2ра горе долу знам какво ще е нивото, в момента примерно някам корем вече имам две горни плочки и приличен релеф на гърба, ръцете и краката.Но гърдите са ми мн слаба зона и затова този път смятам да изистя до минимума си дори 80 кг да стана .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1