27.02.10
14:54
Здравейте. Тренирам от около 2 години, но по-сериозно с диета започнах от около 4 месеца. Днес реших да си купя малко по-различни добавки и да разнообразя от досегашните и си купих Ноу Експлоуд-а и аминките на All Stars. Въпроса ми е как да го пия азотния бустер преди и след тренировка ли или само преди тренировка или след основни хранения, как ? В нетренировачни пие ли се? Също така аминките по колко да приемам. В опаковката са 300 хапа. Впечетление ми направи, че са ОГРОМНИ, направо счупих една на две и опитах да преглътна половинката и направо ми се запречи на гърлото щях да умра. Адски големи и неудобни хапове, та май решението е ше да ги дъфчам до колкото мога и тогава да ги пия. Някакви съвети? Исползвал ли ги е някой тези добавки и останал ли е доволен от ефекта? Вярно ли е ,че от азотния бустер се постига някакво частично напомпване и разтеж на мускулите, но това е само докато се приема, след като се спре спадаш и се връщаш на старото ниво? :)
п.п - относно аминките питам по колко трябва да се пият най-вече, понеже съм в чужбина и не разбирам тук какво пише в начина на употреба :) а и съм 101 кг. Цел покачване на ММ
Темата беше редактирана от Niksa на 27.02.10 14:59.
Амм No explode преди трен на гладно като с времето овели4аваш дозата.Амм дава ти енергия сила..съсредото4аване... и напомпване. Хубаво е да имаш креатинова матрица или поне етил естер заедно с бъстъра :)
Мнението беше редактирано от Николаи на 27.02.10 17:55.