гейнър и бирена мая

26.02.10
20:29

Имам следния проблем пиех бирена мая в продължение на месец и половина и след това си взех Muscle Juice – 10, 45 lbs – Ultimate
( Ultimate Nutrition ) след няколко дена ми се появи обрив който ппостепенно нарастваше по цялото тяло спрях бирената мая спрях и гейнъра . Отидох на лекар изпратиха ме на алерголог и казаха да не се тъпча с такива боклуци както би казал всеки доктор та въппроса ми е дали се е получило някакво пренасищане на органнизма?? и следствие на това да се е получил този обрив лекувам се вече два дена и обрива почва да изчезва ще изчакам дда се излекувам напълно и тогава мисла да почна само с гейнър вие какво ще ме посъветвате ?

27.02.10
06:29

по-скоро е алергична реакция към някоя от съставките

27.02.10
07:31

И като почнеш гейнъра - пак ще се обринеш.
Защо преди да го пиеш не си имал обрив?
Подари го и си вземи от някоя друга марка - този явно не ти понася.
Успех!

27.02.10
12:44

ем аз мисля защото сам ги смесил двете и бирената мая и гейнъра и затова да се е получило ... кофтито че имам 4,5 кг гейнър трябва да го пропилея мисля да почна след като се оправя с по малки дози нз много сам объркан :x

27.02.10
12:56

В комбинация с какво не бива да се приема бирена мая?
Не приемайте бирен мая, ако вземате спортни мултивитамини!!!                                                                                                                          Гейнъра спада ли към тези спортни  мултивитамини ?

27.02.10
20:06

Почти всяка година пия пролетно време месец и половина бирена мая за прочистване на кожата. Ползвам тази на СОМА, а ако има някой да ходи до Германия - поръчвам си немска. Та пил съм я в комбинация с всякакви витамини, протеини, креатин,...
Да не говорим, че самата мая на СОМА е обогатена с витамини допълнително.
Никога не съм имал проблем.
Пий го протеина, щом те влече, после ще си изчистиш акнето, може и белези да не ти останат ...

Най-вероятно подсладителите в гейнъра не ти понасят.

01.03.10
06:20

еми в дните които не тренирах взимах по 4 мерителни две сутрин и две вечер в тренитовачни дни след тренировка  прииемах две само  . То пише да се приемат по 4 мерителни след тренировка аз приемах по две защото смятам че по 4 ми е много само в  нетренировачни приемах 4 като си ги делях на два приема ...

07.03.10
14:00

Каква доза си приемал от въпросния гейнър ?[/quote                                                                                                                                                                                                                                                                                   еми в дните които не тренирах взимах по 4 мерителни две сутрин и две вечер в тренитовачни дни след тренировка  прииемах две само  . То пише да се приемат по 4 мерителни след тренировка аз приемах по две защото смятам че по 4 ми е много само в  нетренировачни приемах 4 като си ги делях на два приема ...

20.04.10
18:11

ето ме вече излекуван ... :)  почти продадох muscle juice и искам да взема нещо за качване на мускулна маса препоръчайте ми нещо висок сам 1.90 см и тежа 75-76 кг благодаря предварително :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1