Имам нужда от помощ. ( съвет за протеин )

28.02.10
13:38

Здравейте !

Ето го и моя ‘проблем’. На 14 години съм (95 набор) и съм доста слаб. Висок съм около 185см и тежа около 64кг. Отскоро започнах да ходя на фитнес (месец и половина). Следвам тази програма http://www.bb-team.org/workout/1290/. Честно казано не знам дали има ефект ,или просто на мене ми се струва, но да - наедря ми ръката и съответно си оформих корема.  Обаче си стоя на същите кг, което ме притеснява. За моя ръст тези килограми не са добре. Казаха ми да започна да взимам протеини, но за съжаление си нямам и понятие от това. Междудругото нямам хранителен режим - ям каквото има в хладилника и когато ми се прияде. Мога да кажа, че си ям нормално - приемам доста мазнини и въглехидрати, не се въздържам от сладко,но както изглежда тялото ми разгражда всички храни. Благодаря ви предварително. / използвал съм кирилизатор затова извинете за грешките направени при ‘превеждането’/

AZ

28.02.10
15:08

Махай тая програма и започвай кръгови тренировки.Оправи си храненето-прочети в сайта има много информация.
А за протеина-ако не се храниш както трябва е просто загуба на пари.Ефект от него не може да очакваш.
Другият вариант е да си купиш гейнер,при който пак даваш пари на вятъра за въглехидрати.Но той може да компенсира повече лошото хранене.
Иначе най-доброто нещо е:Хубава храна+подходяща тренировка.Ако всичко това е налице ще имаш ефект.Чак тогава взимай протеин.

28.02.10
15:21

какво ще рече кръгови тренировки ? и щом трябва да махна тази, на коя програма да отида ?

28.02.10
17:42

Казаха ми да си купя ‘Mikrocreatine’. Какво мислите за него ?

КК

28.02.10
17:47

На 14 ти е много рано за креатин, помпай си натурално, яж повече - всеки, който мисли за здравето ти ще ти препоръча това.

28.02.10
18:11

Споменах че си ям нормално .. Ето за пример - вчера на обяд изядох 4 свински пържоли с шопска салата - но уви никакъв ефект..

28.02.10
18:14

казано от unkknown на 28.02.10, 18:11:

Споменах че си ям нормално .. Ето за пример - вчера на обяд изядох 4 свински пържоли с шопска салата - но уви никакъв ефект..

XXXAAAXAXXA

28.02.10
18:26

Никакви хранителни добавки, пич! Само качествена храна на този етап! Ти какъв ефект искаш да имат 4 пържоли. Виж на 400000-ната може и да има прогрес. Търпение трябва и постоянство! Състави си хранителен режим и го пусни за коментари и корекции.

28.02.10
20:33

padre благодаря ти за помоща.

Как да си съставя хранителен режим ?

28.02.10
21:03

Sorry не се сдържах :) Виж в раздел ‘’хранене’’ там има достатъчно теми ;)

01.03.10
08:22

http://www.bb-team.org/diets/—> четеш, гледаш таблицата на хранителните стойности и съставяш перфектното меню  ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1