28.02.10
16:26
Здравейте приятели!От около месец,спазвам хранителен режим или поне се опитвам да направя нещо!Тренирам от около 5 години-любител съм,но дойде времето да оформя малко тялото си.НО имам един голям проблем относно кардиото и по специално с тичането и скачането на въже...имам силни болки в кръста.Въпросът ми е следния:Може ли вместо кардио треировките да включвам бокс!Също така се нуждая от правилен тренировачен сплит...Благодаря ви предварително!
Ако те боли кръста,да тренираш бокс е абсурдно.Правилния удар изисква рязко извъртане на торса и доста ще “усуква” кръста ти. :)
01.03.10
05:55
Ако те боли кръста,да тренираш бокс е абсурдно.Правилния удар изисква рязко извъртане на торса и доста ще “усуква” кръста ти. :)
Ако не те боли по време на тренировката , бокса е много добър вариант !
01.03.10
05:56
Тренирам с един приятел бокс и кикбокс отвреме на време тренировките ни са от порядака на 20 мин.,до сега не сам чуствал никакви болки в краста от тези тренировки,но при ричане след 7-8мин. краста вече много ме наболява...!Когато немога да тренирам с партниор,което се случва в по голяма част от времето тренирам на боксов чувал...