01.03.10
17:21
Здравейте! Тей като не разполагам с много финанси ми се наби пред очите този протеин при цена от около 150 лв за 5 кг. Но предполагам качеството му не е добро. Ако някой го е ползвал или е наясно ако може да ми разясните дали си заслужава? Благодаря! :)
За посочения от теб протеин нямам впечатления но за дадената сума можеш да се ориентираш към Scivation Whey 10lb за 135лв като за него има доста добри отзиви (надявам се мнените ми да не се възприема като реклама).
01.03.10
20:40
Каде го видя за толкова бе? Навсякаде е 180 лв. Пиши на личен ако е забранена рекламата.
01.03.10
21:00
Намерих го ;)
Титан ги чувам за пръв път. Почти никаква информация в нета не откривам за производителя (не съм се и старал прекалено, но и малкото усилия, които положих и нулевия резултат е достатъчно красноречив, че марката е недоказала се). Ако са оставили Сайвейшъна на толкова ниска цена, можеш да си го вземеш него. ATW бяха пуснали разпродажба, но незнам дали не са изкупени кутиите.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.03.10 09:49.
Това Титан да не е на тия дето чистят боклука в София, и са собственици на ЦСКА ахахахах
казано от Mavrodinov на 01.03.10, 17:21:
Здравейте! Тей като не разполагам с много финанси ми се наби пред очите този протеин при цена от около 150 лв за 5 кг. Но предполагам качеството му не е добро. Ако някой го е ползвал или е наясно ако може да ми разясните дали си заслужава? Благодаря! :)
Братчед, Сайвейшън е на 135 лева и е значително по-познат ;)
Заеби това клише познат - непознат протеин, известен - неизвестен. Гледай цената и коко грама протеин има на доза. Пил съм всички “доказани” марки, но искам да ти кажа, че намерих по-евтин протеин с 25 гр. на доза и съм супер доволен (това е протеин не е КОЛА да вози по хубаво). Ако имаш пари се разрови из нета, ще намериш много евтини протеини, които в България са на 2на и 3на цена. :) Мога да ти дам пример за цената на Syntax - Matrix 5.0 , но не искам да правя реклама.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 02.03.10 13:58.
казано от Blahzay на 02.03.10, 13:56:
Заеби това клише познат - непознат протеин, известен - неизвестен. Гледай цената и коко грама протеин има на доза. Пил съм всички “доказани” марки, но искам да ти кажа, че намерих по-евтин протеин с 25 гр. на доза и съм супер доволен (това е протеин не е КОЛА да вози по хубаво).
Изказал си се адски неподготвен. Не е все едно каква пудра ще си купи. Изследвахме протеина на ПИККО и въобще не искам да си мисля какво има в 45-те процента, които не реагират да са аминокиселини!
@автора - гледай зад пудрата да стои някакво познато име. НЕ казвам, че е 100%-ова гаранция, но е по-добре от “no name”, сиреч куче марка ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.03.10 18:22.
02.03.10
18:54
Заеби това клише познат - непознат протеин, известен - неизвестен. Гледай цената и коко грама протеин има на доза. Пил съм всички “доказани” марки, но искам да ти кажа, че намерих по-евтин протеин с 25 гр. на доза и съм супер доволен (това е протеин не е КОЛА да вози по хубаво). Ако имаш пари се разрови из нета, ще намериш много евтини протеини, които в България са на 2на и 3на цена. :) Мога да ти дам пример за цената на Syntax - Matrix 5.0 , но не искам да правя реклама.
Подкрепям примера в последното изречение - ама недей, че ще се обидят някои хора!
казано от Стоянчо на 02.03.10, 18:22:
Заеби това клише познат - непознат протеин, известен - неизвестен. Гледай цената и коко грама протеин има на доза. Пил съм всички “доказани” марки, но искам да ти кажа, че намерих по-евтин протеин с 25 гр. на доза и съм супер доволен (това е протеин не е КОЛА да вози по хубаво).
Изказал си се адски неподготвен. Не е все едно каква пудра ще си купи. Изследвахме протеина на ПИККО и въобще не искам да си мисля какво има в 45-те процента, които не реагират да са аминокиселини!
@автора - гледай зад пудрата да стои някакво познато име. НЕ казвам, че е 100%-ова гаранция, но е по-добре от “no name”, сиреч куче марка ;)
Да, не съм диетолог или нещо подобно, но съм чел доста и съм експериментирал върху мен достатъчно за да твърдя това което съм казал.
Нищо лично, но си изследвал ПИКО, изследвай Американски протеин, и ще видиш тогава дали съм се изказал неподготвен (не съм споменал марка, но под неизвестен не означава протеин марка “САКЪЗ” или “СТАНИ ОГРОМЕН” - , просто не искам да правя реклама тука).
Все пак не мисля, че всеки който приема протеин ГО ИЗСЛЕДВА преди това.Всеки се ръководи от това което пише на етикета - нали?
И все пак твърдя за автора , да се поразрови малко из нета и ще се задоволи с много добри протеини, които не са сред ИЗВЕСТНИТЕ и ПОЗНАТИ, но са добри. Има стойностни протеини при неизвестните. Самото име на марката оскъпява продукта. Това е като при марката “СОНИ” за техника, марката определя цената а не качеството. Да има и протеини, които отговарят по качество на марка, но като цяло това е бизнес и всеки гледа да прави пари.
Едва ли ще усетите след прием на 5 кутии Syntha 6 - 6та кутия ако има 20 % по-малко протеин... Пиете си го със съзнанието, че тези 20 % са си там, а самия производител е развалил дозировка чист протеин вътре.
Пазарна политика.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 02.03.10 22:05.
казано от Георги Николаев на 02.03.10, 18:54:
Подкрепям примера в последното изречение - ама недей, че ще се обидят някои хора!
Много ясно Жоре, че няма да кажа или да покажа. Който може намира по-евтино ;-)
казано от Blahzay на 02.03.10, 20:49:
изследвай Американски протеин, и ще видиш тогава дали съм се изказал неподготвен (не съм споменал марка, но под неизвестен не означава протеин марка “САКЪЗ” или “СТАНИ ОГРОМЕН” - , просто не искам да правя реклама тука).
Дай пари и ще изследвам който протеин поискаш! Какво те притеснява да споменеш името на някоя марка протеинови пудри, никой няма да изхвърли от форума?!
Все пак не мисля, че всеки който приема протеин ГО ИЗСЛЕДВА преди това.Всеки се ръководи от това което пише на етикета - нали?
Да, абсолютно си прав! Но, ако имахме финансовата възможност, най-вероятно всички пудри вече щяхме да сме ги изследвали!
Самото име на марката оскъпява продукта. Това е като при марката “СОНИ” за техника, марката определя цената а не качеството.
Марката “Сони” вдига излишно цената, но качеството също е на изключително високо ниво! Известната марка малко или много застава зад името и реномето си и повече внимава да не се издъни, отколкото неизвестните марки.
Едва ли ще усетите след прием на 5 кутии Syntha 6 - 6та кутия ако има 20 % по-малко протеин... Пиете си го със съзнанието, че тези 20 % са си там, а самия производител е развалил дозировка чист протеин вътре.
Пазарна политика.
Въпросът е С КАКВО СА ЗАМЕСТИЛИ 20% БЕЛТЪК?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.03.10 09:26.
казано от Blahzay на 02.03.10, 20:50:
Тея детски номера, знам ама няма да кажа можеш да си ги спестиш ;) Има си тема за онлайн магазини, ако искаш да помогнеш-помагай,не си чеши само езика.
казано от korpusito на 03.03.10, 11:34:
казано от Blahzay на 02.03.10, 20:50:
Тея детски номера, знам ама няма да кажа можеш да си ги спестиш ;) Има си тема за онлайн магазини, ако искаш да помогнеш-помагай,не си чеши само езика.
Проблема е, че не е он лайн магазин и не е в България. Защо да казвам, че Matrix 5.0. го купувам на място от магазина за 68.45 лева? Сега доволни ли сте? Такава цена по никакъв начин не могат да дадът в България. Не искам да споря с никого, не съм тука за това. Дори он лайн ако се поразровите може да го намерите пак много по -евтино от цената в БГ. Такава цена за тази матрица е убиец. Нека да не ви мързи, който търси намира.
С най-добри чувства :)
Мнението беше редактирано от Blahzay на 04.03.10 00:16.