01.03.10
09:22
На коя фирма да взема л-карнитин,смисъл коя марка е на претпочитана специялно за този продукт?
01.03.10
12:21
казано от Николаи на 01.03.10, 11:35:
Не_знам точно, но се насочи към американски. :)
Защото?
И за да бъдеш по-точен в отговора си, моля уточни кои марки L-Carnitine си сравнявал при еднакви условия и си преценил, че американските са по-добри. Благодаря.
01.03.10
12:50
да,и аз се интересувам точно от същия въпрос
кое е най-доброто съотношение качество-пари?
01.03.10
14:08
казано от Queen Kobra на 01.03.10, 12:50:
да,и аз се интересувам точно от същия въпрос
кое е най-доброто съотношение качество-пари?
Приятели,
Защо си давате парите за това? Чел съм разни статии преди време, български и английски, след които никога не си взех Лкарнитин отново. Прекалено съмнително ми изглеждаше всичко. От Университета в Мериленд пишат: “Въпреки че Л-карнитин се взема преди тренировка, за да се подобрят резултатите, няма доказателства, че действа.”
Причината да се постигат добри резултати може да е много проста - плацебо ефект.
Отслабването е в храненето и спортуването. Всичко друго е спомагателно. Само с единия Л-карнитин или доза кафе или грейпфрут или какво и да е още няма да се стигне до никъде. Панацеята е храна, спорт, режим.
Пиша това, за да ви спестя евентуално някой друг лев от добавки, с които всъщност не се знае какво ще постигнете.
Гуру, и аз съм си го мислила това с placebo ефекта. Но пък дори да е така, къде не си дал 20 лв. Дори да е за шишенце вяра, че ще успееш ;)
02.03.10
13:17
казано от Anelia на 01.03.10, 19:55:
Гуру, и аз съм си го мислила това с placebo ефекта. Но пък дори да е така, къде не си дал 20 лв. Дори да е за шишенце вяра, че ще успееш ;)
Това мнение ми напомни за филма на Андрей Тарковски “Сталкер”. :)