01.03.10
19:17
След като не ми се отговаря в темата за Креатин реших да пусна нова тема. Така сега добре ли е да се взима креатин на 16 год? Защото искам да си взимам и на един сайт видях да пише на един Kre-alkalyn забранено за деца и юноши затова се зачудих.
Колко ти е стажа ? Добър ли ти е режима ? Какъв ти е сплита ? На боб ли да хвърляме ;)
Мнението беше редактирано от korpusito на 01.03.10 19:42.
аз за първи път взех на 14 годишна възраст Креатин(монохидрат) със стаж 1година и няколко месеца
Не ти е необходим на този етап от развитието ти. Имаш си още собствен потенциал, който далеч не си развил докрай!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.03.10 09:54.
казано от korpusito на 01.03.10, 19:42:
Колко ти е стажа ? Добър ли ти е режима ? Какъв ти е сплита ? На боб ли да хвърляме ;)
Тренирам от 1 година и 2 месеца. Ходя 4-5 пъти в седмицата. Сплита ми е 1ва тренировка ръце гръб корем 2ра гърди крака рамо 3та ръце крака 4та гърди гръб рамо 5та ръце гърди 6та гръб крака рамо и правя корем всяка тренировка.
Мнението беше редактирано от T0nki4a на 04.03.10 18:35.
Тренировката ти е абсурдна! Два пъти в седмицата да товариш всички мускулни групи е неразумно. Не можеш да се възстановяваш добре. Опиши по-подробно какви упражнения правиш, но мисля, че дори да правиш тежка и лека тренировка за 1 мг, то пак нямаш добро възстановяване.
казано от Стоянчо на 05.03.10, 09:12:
Тренировката ти е абсурдна! Два пъти в седмицата да товариш всички мускулни групи е неразумно. Не можеш да се възстановяваш добре. Опиши по-подробно какви упражнения правиш, но мисля, че дори да правиш тежка и лека тренировка за 1 мг, то пак нямаш добро възстановяване.
Гърди
Лежанка 5 сер
Полу лег 4 сер 10 повт
Пек дек 3 сер 10 повт
Кросовър 3 сер 10 повт
Бицепс
Сгъване с крив лост 4 сер 12 12 10 8 повт
Preacher Curl с дъмбел 4 сер 10 повт
Седнало сгъване с дъмбел 3 сер 10 повт
Концетрично сгъване 2-3 сер 10 повт
Трицепс
Трицепсово разгъване на горен скрипец (с лост не с въже че ми е неудобно) 4 сер 10 повт
Френско разгъване 4 сер 10 повт
Кофички на пейка 4 сер 20 повт като слагам 20 кила тежест
Гръб
Придърпване на долен скрипец 4 сер 10 повт
И правя на още 2 машини по 4 сер и по 10 повт на машина
Ръмене
Раменни преси с дъмбел 4 сер 10 повт
Още едно упражнение дето не му знам името просто сорка :| 4 сер 10 повт
Крака
Бедрено разгъване 4 сер 10 повт
Бедрено сгъване 4 сер 10 повт
Повдигане на пръсти от стоеж с щанга 5 сер 10 повт
ако тая програма ти я е измислил някой, да знаеш, че не ти мисли доброто ... ама нищо хубаво не ти мисли!!!
1.махни кросоувъра или пек-дека
2. махни последните две за бицепс
3.махни кофичките и сложи тесен хват
4.тренирай гърба със свободни тежести - чукчета, мечка, тяга, набирания ...
5.клек, напади и лег преса са истината за крака