SIZE ON или енергитици за леката атлетика

02.03.10
07:52

Здравейте,казвам се Кирил от Бургас.Тренирам лека атлетика.Смятах да си взема на ГАСПАРИ - SIZE ON с един протеин да пробвам,но обиколих няколко магазина за добавки и в единия ме разубедиха.Взимал съм малко добавки и нямам опит.Каза ми,че на мен не ми трябва SIZE ON,защото от тези неща се помпиш.Вика ти ще направиш една отсечка от 100м и ще се “вдървиш”,добави също,че ми трябва не протеин,а гейнър.Има логика аз не гоня мускули.Изкара на “SAN” един енергетик за сила и издръжливост и ми вика,че ще съм много доволен от него,показа ми и няколко гейнъра.На мен ми звучи доста логично всичко.Какво мислите?На “SAN” енергетика струва 100лв,гейнъра към 40лв-50лв за 3кила и витамини каза,че трябва да си взема по-силни.От интернет тези енергетици можеш ли да си ги поръчаш и да ти ги доставят,защото в магазините като цяло са по-скъпи продуктите?Показа ми един продукт “пре-алкалин”,който не задържа вода-вика ето такива неща ми трябвали.Моля за съвет.

ЕД

02.03.10
09:10

С гейнъра те е поизлъгал (този вид продукти не вървят много и гледат да си ги пробутват). Не ти трябва гейнър, а хубав суроватъчен изолат. Все пак тренираш лека атлетика. Относно енергията. Аз бих пробвал азотен окис (NO-EXPLODE, SuperPump250, Jack3d, No-Shotgun MFH-1), понеже дава енергия и освен това ще ти помогне с умствената концентрация. Ако се възстановяваш трудно, можеш да добавиш и едни BCAA (Scivation Xtend, CL Purple Wraath). Витамините са задължителни (ON Opti-Men, MHP Activate Sport, NOW ADAM). Ако не искаш азотен окис за енергията можеш да пробваш NOW Instant Energy B-12.

02.03.10
09:26

казано от goosebumps на 02.03.10, 07:52:

Здравейте,казвам се Кирил от Бургас.Тренирам лека атлетика.Смятах да си взема на ГАСПАРИ - SIZE ON с един протеин да пробвам,но обиколих няколко магазина за добавки и в единия ме разубедиха.Взимал съм малко добавки и нямам опит.Каза ми,че на мен не ми трябва SIZE ON,защото от тези неща се помпиш.Вика ти ще направиш една отсечка от 100м и ще се “вдървиш”,добави също,че ми трябва не протеин,а гейнър.Има логика аз не гоня мускули.Изкара на “SAN” един енергетик за сила и издръжливост и ми вика,че ще съм много доволен от него,показа ми и няколко гейнъра.На мен ми звучи доста логично всичко.Какво мислите?На “SAN” енергетика струва 100лв,гейнъра към 40лв-50лв за 3кила и витамини каза,че трябва да си взема по-силни.От интернет тези енергетици можеш ли да си ги поръчаш и да ти ги доставят,защото в магазините като цяло са по-скъпи продуктите?Показа ми един продукт “пре-алкалин”,който не задържа вода-вика ето такива неща ми трябвали.Моля за съвет.

Като слушам оня е разбирал колкото теб :) Така и не разбрах на фитнес ходиш ли или само атлетиката ти е спорт ? И на колко години си ?

02.03.10
11:02

На 24 години съм и да естествено,че ходя на фитнес.Но ние му викаме щанга или сила.Азотен окис (NO-EXPLODE, SuperPump250, Jack3d, No-Shotgun MFH-1) тези продукти мога ли да ги намеря в интернет по-евтино?Само ми кажи с две думи защо е по-добре азотен окис?Предполагам не се помпаш с тях?Ами да трудно се възстановявам,защото и ходя по 4 дена в седмицата на работа и много ми идва с тренировките.Значи ще включа и BCAA,сега се сещам за витамините аз му викам има едни АДАМ на NOW много ги хвалят,а той ми вика,че те са леки трябвало по-силни витамини...

02.03.10
11:58

NOW Adam не бих казал, че са леки витамини

02.03.10
12:06

Съдейки по съветите които си получил 99% си мисля че си бил при Станкето (на гърба на кафе ULTRA или срещу входа на училище Васил Априлов). Гейнъра е последното нещо на планетата от което ще получиш сила и издръжливост.

За сила, издръжливост, енергия, мотивация N.O.-Xplode na BSN - 5 години подред номер 1 в категорията си.
Nitric Oxide Product Of The Year 2005-2009  
Pre-Workout Supplement Of The Year 2009

За възстановяване след тренировка ON 100% Whey Gold Standard - 5 години подред суплемент и протеин на годината.
Overall Supplement Of The Year 2005-2009
Protein Powder Of The Year 2005-2009

На лично съобщение ти изпращам от кой онлайн магазин можеш да ги намериш на най-добри цени.

02.03.10
17:28

Не съм напълно съгласен с по-горните мнения..И ще обесня,защо : Азтотните бустери които ти препоръчват,главната им цел е разширяване на съдовете за да може повече кръв да навлезе в мускулите,което води до по-голямо напомпване.От твоя пост разбрах,че това не ти е целта.Креатинът подпомага увеличаването на силата и издържливостта (затова се използва и в други спортове).От него няма да се “напомпиш” или “вдървиш”.Според мен,точно той е правилното решение.Аз бих те насочил към CL GreenMAGnitude .Голямата опаковка се пие почти 3 месеца и ще ти излезне по-изгодно,а като качество не отстъпва на Сайз Он !

Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 02.03.10 17:30.

02.03.10
17:53

Напълно съгласен съм с горния пост. Напомпване не ти трябва. Комбинация от кре-алкалин или етил естер, л-карнитин, енергиен комплекс, хубави комплексни витамини, бета аланин и протеин са добавките от които ще извлечеш най-голяма полза.

03.03.10
13:38

Благодаря за всички отговори.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1