02.03.10
10:58
Здравейте , днес си купих от Пикадили кашкавалена извара Мизия Милк 500 г , някой знае ли съотношението белтъчини , въглехидрати , мазнини ? На опаковката пише само 55ккал/в 100г . Състав:суроватъчни белтъчини , сол . Наличието на сол донякъде обяснява превъзходния вкус на изварата , но дали е подходяща по време на НВД ?
И аз нямам информация за съдържанието. От 2 месеца ям всеки ден такава извара, чудесна е на вкус. Според мен е ок за НВД. Сега ще наскочат, че кашкавалената извара има повече мазнини, но аз нямам против мазнините, пък и ще се пренебрежимо малко количество.
02.03.10
11:35
Колко струва тази извара?
Аз ползвам кашкавалена Ем Джей Дериз, тя е 18б, 3в, 1м и също е страхотна на вкус,но не съдържа сол май
02.03.10
14:58
Много добра цена!!!
А и имайки предвид калориите предполагам, че е обезмаслена...
Аз купувам моята за 1.86лв/300гр
Бихте ли ми препоръчали храни, които да спомагат за качването на мускулна маса, енергия , но да са здравословни, целта ми е да изградя хармонично тяло ,без доъплнителни добавки, освен витамини.
Овесени ядки, ориз, пиле, риба, гречка, качамак... житни кълнове
Днес отворих един пакет 500 гр. вакуумирана кашкавалена извара Мизия милк и тъкмо да си сипвам и ми се стори подозрително малко. Покрай броенето на калории и теглене на продуктите поне имам усет за нещата. Извадих кухненската везна и изтеглих: 420 грама, а я продават за 500. Това е измама и смятам да се заема с въпроса.
15.01.11
23:57
казано от Anelia на 10.01.11, 20:04:
Днес отворих един пакет 500 гр. вакуумирана кашкавалена извара Мизия милк и тъкмо да си сипвам и ми се стори подозрително малко. Покрай броенето на калории и теглене на продуктите поне имам усет за нещата. Извадих кухненската везна и изтеглих: 420 грама, а я продават за 500. Това е измама и смятам да се заема с въпроса.
В България се е*ават с потребителите по всякакъв начин. Моля те сподели какво е станало ако има развитие по въпроса...