10.03.05
16:13
хайде да събереме малко мнения, значи лично аз съм пробвал със зареждаща фаза от 20гр на ден 5 дена и после по 5гр, общо 60дена или 2 месеца, след това 1месец почивка, дотук добре, после пак така, но без зареждаща фаза, ефекта е един и същ, без да ме интерсува къде какво пише, разлика не усетих, качва се силата еднакво.креатина е ABB, чувал съм и други такива мнения, че зареждащата фаза най-добре продава креатина, не друго. имам и мнения за креатина мусаши и оптимум, все хубавите креатини на нашия пазар. Вашето мнение какво е,зареждащата фаза пазарен трик ли е или наистина работи?
10.03.05
23:22
Аз сам пробвал и с зареждаща и направо с нормална доза и според мене няма никаква разлика, но аз сам още новак и не разбирам съвсем нещата.
Трудно може да се докаже дали зареждащата има ефект при всички (то самия креатин няма ефект при всички), но някои твърдят, че ако правят зареждащи дози достигат определени нива на сила и обем по-бързо, отколкото ако не правят зареждаща. Аз лично съм правил зареждаща и следващия път няма да направя с цел да експериментирам при мен как е. Според мен лично зареждащата доза е за “продаване на повечко креатин” както каза основателя на тая тема :lol: :wink: