02.03.10
23:33
Искам да попитам кога е най добре да се тренира за врат :) Към кой мускол да го вкарам и бихте ли показали някое друго опражнение :) И ако някои знае дали има някакви странични проблеми при тренирането на врата ;) че ми казаха няколко неприятни неща за тренирането на врата. А целта ми е да ми стане по голям че мие като на пиленци :)
С трапеца ,в началото почни с малки килограми и внимавай ,на мен врата по принцип си ми е дебел ,но исках да го заздравя повече,почнах с 2.5кг а сега правя преди да се контузя с 20кг .Та слагаш диска на челото и леко го придържаш с ръце ,от легнало положение смъкваш назад главата и вдигаш...можеш съответно и обратното,
Кажи колко си кг?Врата ако искаш да ти е голям ти трябват доста стабилни кг.Не се лъжи че като го тренираш ще стане дебел.Там няма толкова големи мускули,които да му дадат обем.
Освен това и всичко зависи какъв е типа ти тяло.Ако не си набит и по средния ръст забрави за дебел врат,освен ако не искаш да ставаш дебел :).
Но пък с упражнения ще го направиш доста по стабилен и здрав.Доста полезно ако тренираш бойни спортове,свързани с пряк контакт,или имаш идея да ставаш охрана.