02.03.10
12:44
Здравейте приятели,
Интересува ме дали тази комбинация води до нежелани реакции (изключвам предозиране с кофеин)? По-точно ме интересува дали някоя от другите съставки реагира негативно на кофеина?
Безмислено е да комбинираш FYRE с кофеин, просто защото той съдържа кофеин. А ако искаш по-силен ефект просто вземи повече капсули.
Никоя от съставките не реагира по кофти начин с кофеина... но пак казвам няма особен смисъл да комбинираш 2те неща.
казано от Giovane на 02.03.10, 12:52:
То във Файър се съдържа кофеин.
Просто му се пие кафе на човека :)
казано от koni на 02.03.10, 13:44:
Просто му се пие кафе на човека :)
Точно това е простата истина. Никъде не съм споменал, че ще ползвам кофеин и алата - балата :) Благодаря за отговорите!
02.03.10
22:08
Няма ли да ти дойде множко кофеина?
Аз взимам Oxy Elite предполагам кофеина е колкото във Fyre.Сутрин като пия 2 капсули с 1 кафе и имам чувството, че ще излетя :)
Аз като цяло съм доста претръпнал поради кофеиновите спринтове, които правех преди :) Ще гледам да не пия повече от едно на ден, но след като обядвам е доста силен навика да си направя едно хубаво еспресо :) Поне засега не се усеща нещо негативно и си спя като бебе. А и забравих да допълня, че Пламъчето ми няма Йохимбин.
Мнението беше редактирано от gssatcc на 03.03.10 11:51.
казано от Владимир92 на 03.03.10, 13:02:
Най-стойностната съставка на продукта според мен е точно Йохимбето!
Не съм казал противното. Не ми се чакаше две седмици поне, за да го доставят с Йохимбе. Следващата опаковка може да е с него, ако сега не си постигна целите :)
искам да попитам колко време е паузата от първата опаковка до втората ?? syntrax fyre
25.03.10
06:46
g. Yohimbine HCL - йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак.
25.03.10
07:08
Каква е работещата доза и кога е удачно да се приема? Сутрин и преди тренировка? За йохимбина става въпрос.
казано от radoboga на 24.03.10, 18:49:
искам да попитам колко време е паузата от първата опаковка до втората ?? syntrax fyre
1 опаковка ли е 90лв или 2те?
27.03.10
11:50
1 опаковка Fyre e 95лв :)
19.04.10
14:09
Това с йохимбето сега го чувам.Как така някои имат,а някои не???Ако отидя да си купя от някой магазин трябва изрично да кажа с йохимбе или....Плс хелп, искам по-добри резултати :) И още нещо, ако пия креатин и глутамин с fyre-a ще има ли някакъв проблем предвид това, че са за различни неща.
Просто кажи изрично, че искаш оригиналната версия с Йохимбин. На тези, които са без пише, че са без.
Версията без Йохимбин е пари на вятъра.
Не мисля, че е уместно да пиеш креатин, докато чистиш.
Мнението беше редактирано от velislavs на 19.04.10 18:44.
20.04.10
07:07
Да, за глутамина май няма проблем.Иначе казано какво да пия заедно с файърчето, за да не намалявам мускулна маса.Нещо качествено, на средна цена :)
05.05.10
07:14
Вече започнах с Fyre-a и едни BCAA.Днес ми е втори ден от приема на Fyre-a.Пия още на схема 2x1.Нямам никакви проблеми със съня, дори през деня ми се спи както обикновенно.Дали не трябва да увелича,защото наистина не го усещам.От миналата година онези Slim Extream,където все едно клепачите ги нямаше и концентрацията е като на среща с президента.По-добре по лекичко да се усеща,защото това означава че не е и толкоз вредно и непоносимо.